Vitals Vitamine C Biologisch (60 capsules) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Vitamine C Biologisch (60 capsules)

Vitals Vitamine C Biologisch is een voedingssupplement dat 250 mg natuurlijke vitamine C per vegetarische capsule biedt, gewonnen uit biologisch geteelde acerola-kersen. Deze kersen, afkomstig van kleinschalige boerderijen in Brazilië, staan bekend om hun hoge vitamine C-gehalte. Het product is volledig natuurlijk en vrij van synthetische stoffen, pesticiden en genetisch gemodificeerde organismen, met respect voor milieu, dier en mens. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, bevordert de weerstand, draagt bij aan een normale energiestofwisseling, helpt vermoeidheid te verminderen, en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en psychologisch functioneren. Daarnaast beschermt het cellen tegen oxidatieve schade, bevordert het de vorming van collageen en de opname van ijzer uit voeding.

€ 26,91 (incl. btw) € 34,95 -23% € 24,69 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Vitamine C Biologisch - 60 Capsules

Ontdek de kracht van natuurlijke vitamine C met onze 250 mg capsules, zorgvuldig vervaardigd uit biologisch geteelde acerola-kersen. Deze vegetarische capsules leveren een essentiële voedingsstof die bijdraagt aan een gezonde levensstijl, direct uit de natuur.

Herkomst en Kwaliteit

Onze vitamine C wordt verkregen uit acerola-kersen, die op duurzame wijze worden geteeld op kleinschalige boerderijen in Brazilië. Deze methode garandeert een product vrij van schadelijke stoffen zoals pesticiden, in harmonie met de natuur. Ons biologisch certificaat, onder toezicht van Skal Biocontrole, bevestigt deze zuiverheid en respect voor milieu en gezondheid.

Voordelen van Vitamine C

Vitamine C is essentieel voor diverse lichaamsfuncties:

  • Ondersteunt het immuunsysteem: Bijzonder nuttig tijdens fysieke inspanning, in koude omgevingen of wanneer je extra weerstand nodig hebt.
  • Energie en Verminderde Vermoeidheid: Helpt bij het ondersteunen van een normale energiestofwisseling en vermindert vermoeidheid.
  • Geestelijke Gezondheid: Heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en draagt bij aan normaal psychologisch functioneren.
  • Antioxidatieve Bescherming: Beschermt cellen tegen oxidatieve schade en ondersteunt de regeneratie van vitamine E.
  • Collageen en IJzeropname: Bevordert de vorming van collageen voor de gezondheid van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Het verhoogt ook het ijzergehalte in het bloed door de opname van ijzer uit voeding te verbeteren.

Waarom Kiezen voor Ons?

Onze Vitals Vitamine C Biologisch gaat verder dan alleen gezondheidsvoordelen. Het staat voor een verantwoorde keuze die het welzijn van de aarde, de boeren en u ondersteunt. Kies voor zuiverheid en kracht, verpakt in 60 vegetarische capsules die uw dagelijkse leven kunnen verrijken.

Samenstelling per capsule   % RI*
Vitamine C
(ascorbinezuur uit biologische acerola)
250 mg 313%
*RI = Referentie Inname    

Ingredienten

Acerolapoeder* (Malpighia glabra L.; bron van natuurlijke vitamine C), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), antiklontermiddel (rijstvezels*).
*van biologische oorsprong

Gebruik
1-2 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen.

Let op: nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie (een te hoge contentratie oxaalzuur in het bloed).

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

848586
Nieuw product
8716717003785
Merk
Vitals
Inhoud
60ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.