Vitals Vitamine D3 druppels (20 ml) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Vitamine D3 druppels (20 ml)

Vitals Vitamine D3 druppels is een supplement bedoeld voor het hele gezin, inclusief baby's, kinderen en volwassenen. Het bevat 700 druppels van 5 µg vitamine D3 (cholecalciferol, uit schapenwolvet) per 20 ml, wat neerkomt op 350 doseringen van 10 µg voor baby's en kinderen of 140 doseringen van 25 µg voor volwassenen. Dit product, vrij van toegevoegde smaakstoffen en verpakt in donker violet glas voor extra bescherming, is ontworpen voor makkelijke en nauwkeurige dosering. Vitamine D3 wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van vitamine D, essentieel voor de opname van calcium en fosfor, de ondersteuning van de spieren, celvernieuwing, het immuunsysteem, en de groei en ontwikkeling van kinderbotten.

€ 13,05 (incl. btw) € 16,95 -23% € 11,97 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Vitamine D3 Druppels - 20 ml (700 Druppels)

Cholecalciferol: De Optimaal Effectieve Vitamine D-Vorm

Ontdek de kracht van Vitals Vitamine D3 Druppels, uw ideale bondgenoot voor een gezond gezin. Met 700 druppels van zuiver cholecalciferol, afkomstig uit schapenwolvet, biedt dit supplement flexibele doseringsmogelijkheden zonder kunstmatige smaakstoffen. Of u nu nauwkeurige doseringen voor uw kinderen nodig heeft of een aangepaste hoeveelheid voor volwassenen wilt, de meegeleverde pipet garandeert eenvoud en precisie. Bovendien zorgt het donker violet glas voor extra bescherming tegen externe factoren, waardoor de kwaliteit van elke druppel behouden blijft.

De Essentiële Voordelen van Vitamine D3:

  • Ondersteuning voor Sterke Botten en Tanden: Speelt een cruciale rol in de opname van calcium en fosfor, essentieel voor het behouden van sterke botten en een gezond gebit.
  • Spierkracht: Bevordert de spierfunctie, essentieel voor dagelijkse activiteiten en gezondheid.
  • Celvernieuwing: Draagt bij aan het proces van celvernieuwing, een fundament voor groei en herstel in het lichaam.
  • Immuunsysteem: Biedt ondersteuning aan het immuunsysteem, cruciaal voor de algehele gezondheid en welzijn.
  • Groei en Ontwikkeling: Belangrijk voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen, ondersteunend aan hun toekomst.

Vitamine D3, afkomstig van cholecalciferol, is bewezen effectiever in het verhogen van de calcidiolspiegel in het bloed dan vitamine D2. Dit maakt het een essentiële aanvulling voor diegenen die onvoldoende vitamine D uit zonlicht of voeding halen. Ons klimaat en moderne levensstijl maken het vaak uitdagend om voldoende vitamine D te verkrijgen, vooral tijdens de wintermaanden of voor mensen met een binnenberoep.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een alternatief met een hogere dosering of een vaste vorm, biedt Vitals ook Vitamine D3 1000 IE 100 Capsules. Deze formule is eveneens gebaseerd op cholecalciferol, erkend als de meest effectieve vorm van vitamine D, maar dan aangeboden in handige capsules. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vegetariërs en veganisten, garandeert dit supplement een hoge dosering vitamine D3 in een plantaardige capsule. Ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een krachtige ondersteuning in een compacte vorm. 

Samenstelling per 2 druppels (dagdosering voor kinderen): 
10 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 400 ie) (200% RI*)

Samenstelling per 5 druppels (dagdosering voor volwassenen):
25 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) (500% RI*)
*RI = Referentie-inname


Ingredienten

Zonnebloemolie (Helianthus annuus), antioxidant (d-alfatocoferol), cholecalciferol.
 
Gebruik:
Voor kinderen vanaf 0 jaar 2 druppels (10 μg vitamine D3) per dag puur of gemengd met water, sap of yoghurt bij een maaltijd innemen (kan ook in warme dranken of pap gebruikt worden). Voor volwassenen 5 druppels (25 μg vitamine D3) per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
De dosering van 25 μg is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 μg vitamine D per dagdosering).

Bijzondere bewaarvoorschriften / gebruiksvoorwaarden
Na openen binnen 6 maanden gebruiken.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant:
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

876614
Nieuw product
8716717002252
Merk
Vitals
Inhoud
20ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...