Multivitamine

Multivitaminen zijn samengestelde supplementen die diverse vitaminen en mineralen bevatten, bedoeld om de dagelijkse voeding aan te vullen. Deze supplementen zijn populair voor het ondersteunen van een algehele gezondheid en welzijn, vooral in tijden waarin het dieet niet alle nodige voedingsstoffen levert.

Het Belang van Multivitaminen in Ons Dieet

Ons lichaam heeft een breed scala aan voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Multivitaminen bieden een handige oplossing om ervoor te zorgen dat we de essentiële vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Ze zijn vooral nuttig voor mensen die niet in staat zijn om een gevarieerd en evenwichtig dieet te handhaven.

Diverse Formuleringen voor Verschillende Behoeften

Multivitaminen komen in verschillende formuleringen, specifiek afgestemd op de behoeften van verschillende demografische groepen, zoals kinderen, volwassenen, ouderen, en zwangere vrouwen. Er zijn ook speciale supplementen voor mensen met specifieke gezondheidsdoelstellingen, zoals het verbeteren van de immuunfunctie of het ondersteunen van de gezondheid van het hart.

Wat doet een multivitamine?

Multivitaminen bieden een breed scala aan gezondheidsvoordelen dankzij de aanwezige vitaminen, mineralen en spoorelementen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van multivitaminen:

  • Ondersteuning van het energieniveau: Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine, vitamine C, ijzer en magnesium dragen bij aan een gezond energiemetabolisme.
  • Versterking van het immuunsysteem: Vitamine A, B6, B12, folaat, vitamine C, D, ijzer, selenium en zink helpen het immuunsysteem goed te functioneren.
  • Ondersteuning van de spierwerking: Vitamine D en magnesium dragen bij aan gezonde spieren.
  • Gezonde huid: Vitamine A, B2, B3, C, biotine, jodium en zink voeden de huid van binnenuit en dragen bij aan het behoud van een gezonde huid.

Hoe Kies Je de Juiste Multivitamine?

Bij het kiezen van een multivitamine is het belangrijk om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te bekijken en te overwegen welke specifieke voedingsstoffen je nodig hebt. Het is ook raadzaam om advies te vragen aan een gezondheidsprofessional, vooral als je al bepaalde medicijnen gebruikt of gezondheidsaandoeningen hebt.

Veelvoorkomende Misvattingen over Multivitaminen

Hoewel multivitaminen vele voordelen bieden, is het belangrijk om te onthouden dat ze niet bedoeld zijn om een gezond dieet volledig te vervangen. Een evenwichtig voedingspatroon, rijk aan fruit, groenten, volkoren, eiwitten en gezonde vetten, blijft de beste manier om de noodzakelijke voedingsstoffen te verkrijgen. Maar multivitaminen kunnen een gepaste aanvulling zijn voor mensen.

voeding die rijk is aan vitamines

Multivitamine bestellen bij Natuurlijkbesteld

Ontdek het uitgebreide assortiment multivitaminen bij Natuurlijkbesteld. Of je nu op zoek bent naar multivitamine kauwtabletten, (vegan) capsules, tabletten, wij hebben de beste opties voor jou. We bieden ook specifieke multivitaminen aan die zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen, zwangere vrouwen, mannen, tieners, kinderen en senioren. Bestel eenvoudig online bij Natuurlijkbesteld en profiteer van snelle verzending binnen 24 uur op werkdagen. Bovendien bieden we gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50 euro.

-25%
Vitals Elke dag (30 tabletten)
Vitals Elke dag tabletten

verantwoorde doseringen B-vitaminen, waarvan B2, B6, B12 en foliumzuur in biologisch actieve vorm
25 µg vitamine D3 uit plantaardige bron (Vitamin D3V®)
37,5 µg vitamine K1 én 75 µg vitamine K2 in stabiele vorm (K2Vital® Delta)
bevat calcium en magnesium uit natuurlijke bron (Aquamin®)
aangevuld met Q10, citrusbioflavonoïden, luteïne, zeaxanthine en meso-zeaxanthine
€ 14,96
€ 19,95
-22%
Lamberts Multi MX (60 tabletten)
Lamberts Multi MX is een multi vitaminen en mineralen met druivenpit extract voor 50 plussers.
€ 22,15
€ 28,40
-10%
It's Pure M/V 75 Multivitaminen (30 tabletten)
It's Pure M/V 75 multivitaminen tabletten, is een premium voedingssupplement boordevol essentiële voedingsstoffen om je te ondersteunen. Deze formule bevat een indrukwekkende reeks vitaminen en mineralen, waaronder biotine, chroom, jodium, selenium, vitamine A, B12, B6, C, D en zink. Deze multivitaminen is ontworpen om op een eenvoudige manier een goede basis van alle essentiële voedingstoffen binnen te krijgen.
€ 11,66
€ 12,95
-22%
Lamberts Multi-guard (30 tabletten)
Lamberts Multi-guard is een multi vitamine en minralen supplement voor ouderen van alle leeftijden.
€ 12,68
€ 16,25
-25%
Vitals Elke dag (60 capsules)
Vitals Elke dag

in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron
voor tieners (1 capsule per dag) of volwassenen (2 capsules per dag)
makkelijker door te slikken dan tabletten
dosering eventueel te halveren of te spreiden over de dag
met verantwoorde doseringen B-vitaminen, en ruime doseringen D3 en K2
€ 18,71
€ 24,95
-28%
Orthica Multi 4 All (180 tabletten)
Orthica Multi 4 All
Complete multi met kruiden en enzymen
Multi 4 All is een compleet voedingssupplement. Het bevat een combinatie van 4 verschillende soorten voedingsstoffen: vitaminen, mineralen en plantenextracten en enzymen.

Met vitaminen, mineralen en sporenelementen
B-complex2 en ijzer ter ondersteuning van je energieniveau
Bevat plantenextracten, zoals kelp en alfalfa
Met enzymen als bromelaïne en papaïne
€ 52,52
€ 72,95
-20%
Nutramin Immunocare (90 tabletten)
Immunocare is een zorgvuldig samengesteld supplement ter ondersteuning van het immuunsysteem, inclusief vitamine C. Het bevat alle noodzakelijke micronutriënten voor een gezonde immuunfunctie, waaronder vitamines A, B6, C, D3, foliumzuur, en mineralen zoals zink, selenium, koper, en ijzer. Deze unieke mix is verrijkt met bèta-1,3/1,6-glucanen, de vriendelijke probiotische bacteriën Lactobacillus acidophilus en L. bifidus, bijzondere kruidenextracten, en proteolytische enzymen.
€ 47,96
€ 59,95
-10%
Solgar VM-Prime® Multi 40+ Vrouwen (90 tabletten)
Solgar VM-Prime® voor Vrouwen is een geavanceerd multivitamine/mineralencomplex speciaal ontworpen voor vrouwen. Het bevat essentiële voedingsstoffen die een positieve bijdrage leveren aan de botdichtheid, zoals calcium, magnesium, boron, vitamine D en K-2.
€ 44,96
€ 49,95
-25%
Vitakruid Multi dag mama (30 tabletten)
Vitakruid Multi Dag Mama is zodanig ontworpen dat het niet alleen de gezondheid van de moeder ondersteunt, maar vooral ook die van het kind, met een focus op de unieke voedingsbehoeften van vrouwen die zwanger zijn, zwanger willen worden of borstvoeding geven.
€ 12,68
€ 16,90
-25%
Vitakruid Multi Nacht Mama (90 tabletten)
Vitakruid Multi Nacht Mama

Essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid van zowel moeder als kind
Zorgvuldig samengestelde nachtformule
Bevat een royale dosis van 25 mcg vitamine D3, cruciaal tijdens de zwangerschap
Inclusief goed opneembare Rode Alg (Aquamin®)
€ 32,18
€ 42,90
-28%
Royal Green Mini Caps Multi Bio (90 vegicaps)
Royal Green Mini Caps Multi is een gecertificeerd biologische multi vitaminen & mineralen complex voor het hele gezin
Royal Green Mini Caps Multi levert vitaminen en mineralen in 100% gecertificeerd biologische vorm. Een unieke prestatie waar we enorm trots op zijn. Gemaakt door Moeder Natuur, vrij van synthetische ingrediënten, suiker, conserveringsmiddelen en zoet- of smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ervaar de kracht van de natuur!
€ 28,76
€ 39,95
Platina Multi vitaminen & mineralen (90 tabletten)
Plantina Multi Vegan is een geconcentreerde multivitamine ter aanvulling op je reguliere voedingspatroon. Het omvat een volledig B-complex, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij aan het energieniveau, biedt celbescherming en is vanzelfsprekend ook geschikt voor vegetariërs.
€ 49,95
-25%
Essential Organics Multi Vrouw (60 capsules)
Essential Organics Multi Vrouw is een complete aanvulling voor vrouwen met aandacht voor het haar, nagels, botten, huid en ijzerhuishouding. Een gezonde levensstijl met een hierbij passend voedingspatroon kan goed worden aangevuld door te kiezen voor een multivitaminen supplement zoals Multi Vrouw. Multi Vrouw bevat bètacaroteen, biotine, vitamine B2, B3, C, jodium, selenium en zink. Deze stoffen helpen bij de verzorging van huid, haar en nagels. Vrouwen hebben helaas vaker dan mannen problemen met hun botten. Daarom is het supplement verrijkt met vitamine C, D3, calcium, magnesium en zink.
€ 24,71
€ 32,95
Kruger Multi Vitamine bruistabletten (20 tabletten)
Kruger Multi Vitamine bruistabletten zijn een hoogwaardig vitaminenpreparaat, speciaal ontwikkeld om uw dagelijkse vitaminenbehoefte op een gemakkelijke en effectieve manier aan te vullen. Elke bruistablet bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van essentiële vitamines die bijdragen aan het normaal functioneren van het lichaam en het immuunsysteem.
€ 2,89
-25%
Vitals Elke dag mama (60 capsules)
Vitals Elke dag mama, speciaal ontwikkeld multivitaminecomplex voor tijdens zwangerschap en borstvoedingsfase, in een plantaardige capsule verrijkt met natuurlijke hulpstoffen. De inname kan over de dag verdeeld worden. Bevat bètacaroteen voor een veilige hoeveelheid vitamine A. Inclusief verantwoordelijk gedoseerde B-vitaminen, waarbij B2, B6, B12 en foliumzuur (Quatrefolic®) in een biologisch actieve vorm aanwezig zijn. Met een hoge dosis vitamine D3 (Vitamin D3V®) en K2 in een stabiele vorm (K2Vital® Delta).
€ 20,21
€ 26,95
-28%
Orthica Teener Multi (120 mini softgels)
Orthica Teener Multi
Complete multi speciaal voor tieners in gemakkelijk te slikken mini softgels
Teener Multi is een complete multivitamine bedoeld voor tieners van 8 tot 18 jaar. De mini softgels zijn gemakkelijk in te slikken.

In kleine, gemakkelijk te slikken mini softgels
Ondersteunt de groei1 en het energieniveau2
Draagt bij aan de concentratievermogen en leerprestaties3
Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid4
€ 30,20
€ 41,95
-22%
Lamberts Multi-guard ADR (60 tabletten)
Lamberts Multi Guard ADR
Deze nieuwe multiformule van Lamberts is ontworpen met een focus op het energieniveau en de bijnieren. Door o.a. magnesium en vitamine B5 draagt het bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid en bevordert het de energiestofwisseling.
€ 19,46
€ 24,95