Multi puur superior van Proviform
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Multi puur superior

€ 58,50 (incl. btw) € 78,00 -25% € 53,67 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Proviform Multi puur superior

•  Hooggedoseerde multi vitamine met alleen de beste actieve ingrediënten en ruime doseringen
•  Biologisch actief vitamine B complex
• Uitstekend opneembare mineralen in chelaat (bisglycinaat) vorm
• Vitamine C als zuurvrije en zeer goed opneembare Ester C® 
• 50 mcg natuurlijke vitamine D3 per dagdosering
• 50 mg bio-actief Co-enzym Q10 vergelijkbaar met 180 mg ubiquinone
• Stabiele vorm van vitamine K2 (Vital Delta™)
• 100% natuurlijke hulpstoffen
• Extra beschermende, natuurlijke pullulan capsule
• Geschikt voor vegetariërs en glutenvrij

Extra informatie:
Multi Puur Superior bevat ruime doseringen in een uitgebalanceerde formule met biologisch actieve ingrediënten en goed opneembare mineralen. Toevoeging van het bioflavonoïdencomplex, een 
stabiele vorm van vitamine K2, taurine, acetyl L-carnitine, alfa liponzuur, druivenpitextract, acerola- extract, bromelaïne, luteïne, zeaxanthine en actief co-enzym Q10 vormen een waardevolle 
aanvulling voor extra ondersteuning. De natuurlijk pullulan capsules geven extra bescherming aan de ingrediënten en bevatten alleen rijstextract als hulpstof. Deze multi is met recht superior!

Aquamin® Calcium
Aquamin Calcium is een natuurlijk calcium dat kan worden beschouwd als 100% plantaardig en is duurzaam geproduceerd. Aquamin calcium is rijk aan calcium- en aan sporenmineralen. Aquamin calcium is afgeleid van kalkhoudende rode algen (Lithothamnion sp.) die essentiële voedingsstoffen uit de zee opnemen. De algen worden duurzaam geoogst van de Noord-Atlantische zeebodem rond de IJslandse kust.

Ester-C®
Ester-C® Bio is milder voor de maag dan gewone vitamine C. Het blijft ook langer werkzaam in het lichaam en wordt sneller en beter opgenomen. Ester-C® Bio is gebonden aan calcium. Daardoor 
bevat het een pH-neutrale vorm van vitamine C, wat irritaties voorkomt. Ester-C® Bio is meteen in vet oplosbaar. Daardoor kan het lichaam deze vitamine ook direct gebruiken. Gewone vitamine C (ascorbinezuur) is alleen in water oplosbaar en heeft daardoor meer tijd nodig: het lichaam moet de vitamine eerst omzetten in een stof die in vet oplosbaar is.

CAVAQ10®
Proviform gebruikt CAVAQ10® vanwege de grote biologische beschikbaarheid. Een dosering van 50 mg CAVAQ10® is vergelijkbaar met 180 mg van het reguliere ubiquinone. Een effectiviteit die 3,6 x groter is. CAVAQ10® is van natuurlijke oorsprong evenals de gebruikte hulpstoffen.

CAVAQ10® is een zeer biologisch beschikbaar co-enzym Q10-poeder met verbeterde dispergeerbaarheid in water. Co-enzym Q10 zelf is niet oplosbaar in water en heeft een lagere biologische beschikbaarheid. CAVAQ10® biedt een uitstekende oplossing voor het verhogen van de biologische beschikbaarheid door gebruik te maken van plantaardige cyclodextrines. Cyclodextrines kunnen ervoor zorgen dat bepaalde stoffen toch oplossen in water. Dat komt doordat de moleculen van die stof zich "nestelen" in de holte van zogenaamde pockets, waardoor een complex ontstaat dat in water oplosbaar is.

Luteïne
Luteïne is sterk geconcentreerd in de macula van het oog, evenals in het netvlies, de lens en de oogzenuw. Luteïne behoort tot een klasse carotenoïden die bekend staat als xanthophyllen, die voorkomen in felgekleurde groenten en fruit. Xanthophyllen werken als natuurlijke zonnebrand-middelen in planten en beschermen deze tegen de schadelijke gevolgen van overmatig licht. Deze xanthofyllen vormen het maculaire pigment met de hoogste dichtheid in de macula lutea. 
Het menselijk lichaam kan zelf geen luteïne maken, wat betekent dat we het uit onze voeding of supplementen moeten halen.

Samenstelling per dagdosering 3 vegicaps:   *RI%
Natuurlijk Bètacaroteen (D.Salina-alg) 2000 mcg  
Vitamine A (retinylacetaat)(RE) 400 mcg 50
Vitamine B-1 (thiamine HCL)  25 mg  2275
Vitamine B-2 (riboflavine-5'fosfaat)  25 mg  1785
Vitamine B-3 (niacinamide)           40 mg  250
Vitamine B-5 (calcium-d-pantothenaat)  50 mg  833
Vitamine B-6 (pyridoxaal-5'-fosfaat)  5 mg  357
Foliumzuur (folaat / 5-MTHF glucosaminezout)  300 mcg  150
Vitamine B-12 50% methylcobalamine + 50% adenosylcobalamine  200 mcg  8000
Biotine (Pure B8)  250 mcg 500 
Choline (bitartraat) 80 mg  
Ester C® (vitamine C calcium ascorbaat)  160 mg  200
Vitamine D3 (natuurlijke cholecalciferol uit wolvet) 2000 IE  50 mcg  1000
Vitamine E (natuurlijk d-alfatocoferolsuccinaat)  40 mg 333
Vitamine K2 (Vital Delta® menaquinon-7)  60 mcg  80
Calcium (citraat)  150 mg  19
Chroom (picolinaat)  80 mcg  200
IJzer (bisglycinaat)  7 mg  50
Jodium (kaliumjodide)  75 mcg  50
Koper (bisglycinaat)  500 mcg  50
Magnesium (bisglycinaat)  80 mg  22
Mangaan (citraat)  1 mg  50
Molybdeen (natriummolybdaat)  25 mcg  50
Selenium gistvrij (l-selenomethionine)  100 mcg  182
Zink (bisglycinaat)  7 mg  70
Taurine  120 mg  
Acetyl L-Carnitine        100 mg  
Alfa Liponzuur  60 mg  
CaVAQ10 (bio actief co-enzym Q10) 50 mg  
OPC Druivenpitextract (95% polyfenolen) 50 mg  
Acerola extract (50% vitamine C) 50 mg  
Bioflavonoïdencomplex (citrus) 50% extract 30 mg  
Bromelaïne   40 mg  
Luteïne 10 mg  
Zeaxanthine   2 mg  
* = Referentie Inname    

Ingrediënten
Vitamines, mineralen, bètacaroteen, co-enzym Q10, bioflavonoïden, taurine, acetyl-l-carnitine, alfa-liponzuur, OPC druivenpit extract, acerola extract, bromelaïne, luteïne en zeaxanthine. Hulpstoffen: vegetarische pullulan capsule, vulstof (rijstmeel)). 100% natuurlijke hulpstoffen

Gebruik
2-3 capsules tijdens de maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. 

Overleg bij gebruik van anti-stollingsmiddelen (zoals acenocoumerol) eerst een arts alvorens vitamine K2 te gebruiken. 

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar
Niet aanbevolen voor jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Fabrikant
Proviform B.V.
Oude Moerstraatsebaan 46
4614 RP Bergen op Zoom

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

962842
Nieuw product
8717677122479
Merk
Proviform
Inhoud
180vc

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Is het verstandig om elke dag multivitamine te slikken?

Het al dan niet dagelijks innemen van een multivitamine hangt af van je individuele gezondheidstoestand, dieet en specifieke voedingsbehoeften. Voor sommige mensen, zoals ouderen, zwangere vrouwen, of mensen met specifieke voedingsrestricties, kan het dagelijks innemen van een multivitamine een nuttige aanvulling zijn. Echter, als je een gevarieerd en evenwichtig dieet volgt, kun je de meeste essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen zonder supplementen.

Wat is een goede multivitamine?

Een "goede" multivitamine moet idealiter afgestemd zijn op jouw specifieke gezondheidsbehoeften en levensfase. Het moet voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van de meeste vitaminen en mineralen, zonder deze aanzienlijk te overschrijden. Bij ons vind u alleen betrouwbare fabrikanten die onafhankelijke tests ondergaan om kwaliteit en zuiverheid te waarborgen.

Waar zijn multivitamines goed voor?

Multivitamines kunnen helpen om voedingsgaten in je dieet te dichten, vooral als je moeite hebt om voldoende voedingsstoffen uit voedsel alleen te halen. Ze kunnen ook nuttig zijn voor bepaalde bevolkingsgroepen met verhoogde voedingsbehoeften.

Waarom geen multivitamine nemen?

Er zijn situaties waarin het nemen van multivitaminen niet aanbevolen is, zoals wanneer ze interacties kunnen veroorzaken met medicijnen of wanneer iemand al voldoende voedingsstoffen uit zijn dieet haalt. Een te hoge inname van bepaalde vitaminen en mineralen kan schadelijk zijn.

Heeft een multivitamine zin?

Voor sommige mensen kan het zinvol zijn, vooral als ze niet in staat zijn om een gevarieerd dieet te volgen. Echter, het is geen vervanging voor een gezond dieet maar kan het wel ondersteuning bieden.

Wat is de beste tijd om multivitamine in te nemen?

Het beste moment om een multivitamine in te nemen, kan variëren. Sommige mensen vinden het beter om het met een maaltijd in te nemen om de opname van bepaalde vitaminen te verbeteren en maagklachten te vermijden. Het is het beste om het etiket te volgen en, indien nodig, een gezondheidsprofessional te raadplegen.

Welke vitamines gaan niet samen?

Sommige vitaminen en mineralen kunnen elkaars opname beïnvloeden. Bijvoorbeeld, ijzer wordt beter opgenomen in aanwezigheid van vitamine C, maar calcium kan de opname van ijzer verminderen. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het nemen van supplementen.

Welke vitamine moet je elke dag innemen?

De behoefte aan specifieke vitaminen varieert per individu. Echter, vitaminen die over het algemeen essentieel zijn voor het onderhouden van goede gezondheid omvatten vitamine D, vitamine C, en de B-vitaminen. Het is belangrijk om te benadrukken dat een gevarieerd en evenwichtig dieet de beste bron van deze en andere voedingsstoffen is.