Vitakruid Multi dag & nacht vrouw 2 x 90 tabletten
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vitakruid Multi dag & nacht vrouw 2 x 90 tabletten

Vitakruid Multi dag & nacht vrouw 

De meest efficiënte en innovatieve toepassing van een Multi

  • -Twee tabletten per dag voor optimaal dag- en nachtritme (bioritme)
  • -Een compleet vitamine B-complex ondersteunt het energieniveau*
  • -Extra nutriënten botgezondheid voor verhoogde behoefte van de vrouw
€ 79,90 (incl. btw) € 73,30 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid Multi dag & nacht vrouw

Multi dag

Uitgekiende formule voor de dag
Overdag hebben we hele andere nutriënten nodig dan ‘s nachts. Bij het opkomen van de zon willen we scherp zijn in de schoolbanken, energiek op het werk en uitmuntend in de sportschool. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan je ondersteunen in deze behoeften. We zijn een van de weinige aanbieders van voedingssupplementen die rekening houdt met het bioritme. Zo activeert de hoge dosering vitamine B12 in de Multi Dag de natuurlijke energie in het lichaam, is de vitamine C goed voor het concentratievermogen en draagt de toegevoegde calcium bij aan de zenuwfunctie*. Een innovatieve formule speciaal gericht op de dag!


Multi Nacht Vrouw

Uitgekiende formule voor de nacht
’s Nachts willen we vooral ondersteund worden in ons herstel. Dit vereist totaal andere nutriënten dan een formule voor ondersteuning van energie en concentratie. We zijn een van de weinige aanbieders van voedingssupplementen die rekening houdt met het bioritme. En daarom bevat de Multi Nacht Vrouw onder andere vitamine D, voor de opbouw van sterke botten en vitamine A, voor het herstellend vermogen van de huid*. Een innovatieve formule speciaal gericht op de nacht!

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet (per product): 

Multi Dag Vrouw

IngrediëntHoeveelheidRI*

Vitamine B1 (thiamine-HCl)

30mg

2896%

Vitamine B2 (riboflavine)

30mg

2142%

Vitamine B3 (niacinamide)

30mg

187%

Vitamine B5 (calcium-panthotenaat)

75mg

1000%

Vitamine B6 (pyridoxaal 5 fosfaat)

14mg

1000%

Foliumzuur (Quatrefolic®: 5-MTHF glucosaminezout)

600µg

300%

Vitamine B12 (methylcobalamine)

100µg

4000%

Vitamine B12 (adenosylcobalamine)

70µg

**

Vitamine B8 (biotine)

150µg

300%

Vitamine C (ascorbaat)

160mg

200%

Alfa-liponzuur

10mg

**

Choline (bitartraat)

75mg

**

Inositol

20mg

**

Citrus Bioflavonoïden

60mg

**

Grape seed extract 95%

20mg

**

IJzer (bisglycinate)

15mg

107%

Calcium (L-ascorbaat)

90mg

9%

Chroom (picolinaat)

180µg

450%

Magnesium (bisglycinaat en citraat)

56mg

15%

Koper (koper gluconaat)

750µg

75%

Mangaan (citraat)

50mg

250%

PABA (para-aminobenzoezuur)

5mg

**

 

Multi Nacht Vrouw

IngrediëntHoeveelheidRI*

Rode alg (calcium, magnesium, vanadium, silicium, strontium)

230mg

**

Natuurlijk bèta caroteen

6mg

**

Vitamine A (retinol acetaat)

200µg

25%

Vitamine C (ascorbinezuur en ascorbylpalmitaat)

160mg

200%

Vitamine D3 (cholecalceferol)

25µg

500%

Vitamine E (d-alfa-tocoferol acetaat)

30mg

250%

Vitamine K2 (Menaquinon-7)

25µg

27%

Boron (sodium boraat)

800µg

**

Jodium (potassium iodine)

150µg

100%

IJzer (bisglycinaat)

10mg

71%

Kalium (potassium chloride)

150mg

8%

Magnesium (bisglycinaat en citraat)

56mg

15%

Molybdeen (sodium molybdaat)

90µg

190%

Selenium (seleniummethionine)

200µg

363%

Geconjugeerd Linoleenzuur

15mg

**

DMAE (dimethylethanolamine)

14mg

**

L-Taurine (L-taurine)

25mg

**

Zink (zink citraat)

14mg

140%

* Referentie-inname

** Geen RI vastgesteld

Ingredienten

Multi Dag Vrouw
Vitaminen, mineralen, bioflavonoïden, inositol, grape seed extract (OPC), alfa-liponzuur, 5-methyltetrahydrofoliumzuur glucosamine zout, microcrystallijne cellulose (vulstof), magnesium stearaat (antiklontermiddel), hydroxypropyl methyl cellulose (coating), silicium dioxide (vulstof),  polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel)

Multi Nacht Vrouw
Vitaminen, mineralen, aminozuren, dimethylethanolamine bitartraat, microcrystallijne cellulose (vulstof), croscamellose sodium (disintegrant), magnesium stearaat (antiklontermiddel), hydroxypropyl methyl cellulose (coating), silicium dioxide (vulstof),  polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel)

Gebruik
Multi Dag Vrouw: Neem 1 tablet ’s ochtends in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn voor de energiebehoefte overdag. De formule wordt gecombineerd met Multi Nacht Vrouw voor de opbouw gedurende de nacht.

Multi Nacht Vrouw: Neem 1 tablet ’s avonds in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn voor de opbouw van bind-, spier- bot- en hersenweefsel en bevordert een gezonde nachtrust. De formule wordt gecombineerd met Multi Dag Vrouw voor de energie overdag.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Fabrikant:
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

907140
Nieuw product
8717438691114
Merk
Vitakruid
Inhoud
2x90st

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.

Is het verstandig om elke dag multivitamine te slikken?

Het al dan niet dagelijks innemen van een multivitamine hangt af van je individuele gezondheidstoestand, dieet en specifieke voedingsbehoeften. Voor sommige mensen, zoals ouderen, zwangere vrouwen, of mensen met specifieke voedingsrestricties, kan het dagelijks innemen van een multivitamine een nuttige aanvulling zijn. Echter, als je een gevarieerd en evenwichtig dieet volgt, kun je de meeste essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen zonder supplementen.

Wat is een goede multivitamine?

Een "goede" multivitamine moet idealiter afgestemd zijn op jouw specifieke gezondheidsbehoeften en levensfase. Het moet voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van de meeste vitaminen en mineralen, zonder deze aanzienlijk te overschrijden. Bij ons vind u alleen betrouwbare fabrikanten die onafhankelijke tests ondergaan om kwaliteit en zuiverheid te waarborgen.

Waar zijn multivitamines goed voor?

Multivitamines kunnen helpen om voedingsgaten in je dieet te dichten, vooral als je moeite hebt om voldoende voedingsstoffen uit voedsel alleen te halen. Ze kunnen ook nuttig zijn voor bepaalde bevolkingsgroepen met verhoogde voedingsbehoeften.

Waarom geen multivitamine nemen?

Er zijn situaties waarin het nemen van multivitaminen niet aanbevolen is, zoals wanneer ze interacties kunnen veroorzaken met medicijnen of wanneer iemand al voldoende voedingsstoffen uit zijn dieet haalt. Een te hoge inname van bepaalde vitaminen en mineralen kan schadelijk zijn.

Heeft een multivitamine zin?

Voor sommige mensen kan het zinvol zijn, vooral als ze niet in staat zijn om een gevarieerd dieet te volgen. Echter, het is geen vervanging voor een gezond dieet maar kan het wel ondersteuning bieden.

Wat is de beste tijd om multivitamine in te nemen?

Het beste moment om een multivitamine in te nemen, kan variëren. Sommige mensen vinden het beter om het met een maaltijd in te nemen om de opname van bepaalde vitaminen te verbeteren en maagklachten te vermijden. Het is het beste om het etiket te volgen en, indien nodig, een gezondheidsprofessional te raadplegen.

Welke vitamines gaan niet samen?

Sommige vitaminen en mineralen kunnen elkaars opname beïnvloeden. Bijvoorbeeld, ijzer wordt beter opgenomen in aanwezigheid van vitamine C, maar calcium kan de opname van ijzer verminderen. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het nemen van supplementen.

Welke vitamine moet je elke dag innemen?

De behoefte aan specifieke vitaminen varieert per individu. Echter, vitaminen die over het algemeen essentieel zijn voor het onderhouden van goede gezondheid omvatten vitamine D, vitamine C, en de B-vitaminen. Het is belangrijk om te benadrukken dat een gevarieerd en evenwichtig dieet de beste bron van deze en andere voedingsstoffen is.

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review