Essential Organics Zwanger Essentails
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Essential Organics Zwanger Essentails (60 capsules)

Essential Organics Zwanger Essentials is ideaal voor iedere vrouw die naast een gebalanceerd voedingspatroon wil voldoen aan het vitamine advies voor zwangere vrouwen.

€ 28,49 (incl. btw) € 26,14 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Essential Organics Zwanger essentails

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om gezonde levensstijlkeuzes te maken. Je eigen lichaam verandert snel en is continue bezig met het ongeboren kind. Het supplement Zwanger Essentials is ideaal voor iedere vrouw die naast een gebalanceerd voedingspatroon wil voldoen aan het suppletieadvies voor zwangere vrouwen. Zwanger Essentials bevat alle voedingsstoffen die geadviseerd worden voor, tijdens én na de zwangerschap bij borstvoeding.

Het supplement Zwanger Essentials is samengesteld op basis van jouw ijzer-, vitamine D3- en foliumzuurbehoefte in optimaal opneembaar gekozen vorm. Foliumzuur draagt bij aan de vorming van de placenta en verhoogt de foliumzuurstatus van de moeder. Bij een te lage foliumzuurstatus wordt de kans op het ontstaan van neutrale buisdefecten, zoals een open ruggetje verhoogt. Ter bevordering van de ijzeropname is vitamine C toegevoegd als calciumascorbaat (een niet-zure vitamine C, ook wel bekend als Ester C). Deze niet-zure vitamine C is uitermate geschikt om te gebruiken bij een gevoelige maag.

De toegevoegde vitamine D3 verhoogt de calcium en kalkopname in de botten en gebit. Zwanger Essentials draagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem. De supplementen komen in de vorm van Plantcaps®, gemaakt van tapioca (afkomstig van de cassavewortel). In dit product is uitsluitend zilvervliesrijst gebruikt als hulpstof, wat het supplement helemaal puur maakt.

Samenstelling per dagdosering van 1 plantcapsule:

    %RI*
Foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat) als Quatrefolic® 400 μg 200%
Vitamine D3 (cholecalciferol, uit mossen) 15 μg  300%
IJzer (Ferronyl® carbonyl ijzer)  20 mg 143%
Vitamine C (calciumascorbinezuur) 12 mg 15%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 6,4 μg 256%
Groente- en fruitextracten 50 mg  

%RI = Referentie Inname

Ingredienten
Rijstextract (vulstof), groente- en fruitextracten (blauwe bosbes, broccoli, rozenbottel, papayablad, pompoenzaad), carbonyl ijzer, calciumascorbinezuur, rijstconcentraat(antiklontermidel), cholecalciferol (plantaardig), 5-methyltetrahydrofolaat, methylcobalamine, Plantaardige capsule: pullulan.

Gebruik
1 Plantcaps® per dag tijdens of na een maaltijd met water innemen.

Bewaren
Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C), op een droge plek en uit direct zonlicht.

Fabrikant/distributeur
bMEDcare B.V.
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

903346
Nieuw product
8712812311022
Merk
Essential Organ
Inhoud
60vc

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.