Orthica Dino D Druppels (25 ml) van Orthica
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-28%

Orthica Dino D Druppels (25 ml)

Orthica Dino D Druppels - Vitamine D druppels voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bevat 10mcg vitamine D. Neutraal van smaak. Gemakkelijk te doseren en gemakkelijk in te nemen.

  • Makkelijk te mengen door (bij) voeding
  • Bevat 10mcg vitamine D1
  • Neutraal van smaak, zonder suikers of zoetmiddelen
  • Bevat tocoferolenmix als antioxidant (bevat geen E310)
€ 12,20 (incl. btw) € 16,95 -28% € 11,20 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Meer informatie over Orthica Dino D Druppels

Vitamine D druppels, speciaal voor baby’s en kinderen

Zoek je een vitamine D voor de allerkleinsten? Dino D druppels bevatten een dosering vitamine D die afgestemd is op de eerste levensfase van een kind. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Toch is de voorziening van vitamine D voor baby’s en opgroeiende kinderen niet altijd voldoende, zelf niet als jouw kleintje vaak buiten speelt. Daarom raad de Gezondheidsraad aan om kinderen tot 4 jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven in de vorm van een voedingssupplement. De Dino D druppels bevatten de door de gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse dosering vitamine D, en kunnen als aanvulling op de voeding een goede optie zijn.

Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Vitamine D heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen. Dino D Druppels is gemakkelijk te doseren en heeft een neutrale smaak. De druppels kunnen eenvoudig door de (bij)voeding worden gemengd. De aanbevolen dosering is 4 druppels per dag. De aanbevolen maximale dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 4 jaar kan Dino D kauwtablet gebruikt worden.

1. Per aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (4 druppels per dag).

Samenstelling per dagdosering van 4 druppels
Vitamine D3 (cholecalciferol)(400 IE)      10 mcg      200% RI*
*RI = Referentie Inname

Ingredienten
Zonnebloemolie, cholecalciferol, antioxidant (tocoferolenmix).

Gebruik
De aanbevolen dosering is 4 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.  De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Schudden voor gebruik. Geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 4 jaar kan Dino D Kauwtablet gebruikt worden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Orthica
Antwoordnummer 1733
1300 WE  Almere

Disclaimer

• Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Orthica Kopen bij Natuurlijkbesteld

Ontdek het gemak van Orthica supplementen bestellen bij Natuurlijkbesteld.nl! Als jouw toegewijde partner in welzijn zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Geniet van gratis verzending bij besteding vanaf €50. Wij verzekeren dat onze orthica producten een lange houdbaarheid hebben.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie op de orthica website.

952339
Nieuw product
8714439517924
Merk
Orthica
Inhoud
25ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.