Vitalize Vitamine B12 energie (100 smelttabletten) van Vitalize
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Vitalize Vitamine B12 energie (100 smelttabletten)

Vitalize Vitamine B12 energie is een voedingssupplement met 100 smelttabletten, rijk aan methylcobalamine (1000mcg per tablet), een vorm van vitamine B12 die goed opneembaar is. Het ondersteunt verschillende lichaamsfuncties zoals het immuunsysteem, energieniveau, geheugen, concentratievermogen, en de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Dit product is vooral nuttig voor vegetariërs en veganisten, gezien hun dieet vaak een tekort aan B12 heeft. De tabletten zijn gemakkelijk in gebruik door ze onder de tong te laten smelten, wat zorgt voor snelle opname in het bloed.

€ 13,56 (incl. btw) € 15,95 -15% € 12,44 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitalize Vitamine B12 Energie

Met Vitalize Vitamine B12 energie krijgt u een hoogwaardig supplement van 100 smelttabletten, die elk 1000mcg methylcobalamine bevatten. Deze specifieke vorm van vitamine B12 is niet alleen uitstekend opneembaar, maar ook essentieel voor tal van lichaamsprocessen. Het speelt een cruciale rol in de productie van rode bloedcellen, ondersteuning van het immuunsysteem en optimalisering van uw energieniveau bij vermoeidheid.

Hoog Biologische Beschikbaarheid en Gemak

Methylcobalamine, gebruikt in Vitalize Vitamine B12, kenmerkt zich door een hoge biologische beschikbaarheid. Hierdoor is opname via het maag-darmkanaal niet nodig; de vitamine wordt direct via het mondslijmvlies opgenomen. Dit resulteert in een snellere en efficiëntere opname, ideaal voor diegenen die moeite hebben met het doorslikken van pillen. Plaats eenvoudig een smelttablet onder de tong voor directe opname in uw bloedsomloop.

De Veelzijdige Voordelen van Vitamine B12

Dit supplement draagt bij aan uw algemene welzijn door:

  • Het bevorderen van extra energie bij vermoeidheid.
  • Het ondersteunen van de vorming van rode bloedlichaampjes.
  • Het faciliteren van energieproductie uit vetten, koolhydraten en eiwitten.
  • Het bijdragen aan een normale werking van het immuunsysteem.
  • Het ondersteunen van het celdelingsproces en een heldere geest.
  • Het bevorderen van een gezond homocysteïnemetabolisme.

Ideaal voor Vegetariërs en Veganisten

Omdat vitamine B12 voornamelijk in dierlijke producten voorkomt, is Vitalize Vitamine B12 energie bijzonder geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het biedt een betrouwbare bron van deze cruciale voedingsstof, zonder de noodzaak voor dierlijke producten.

Dosering voor Optimale Gezondheid

Voor het beste resultaat, laat dagelijks één smelttablet onder de tong smelten. Het supplement is veilig voor langdurig gebruik, waarbij eventuele overschotten natuurlijk door uw lichaam worden uitgescheiden, zonder bekende ongewenste neveneffecten.

De Keuze voor Kwaliteit en Welzijn

Kies voor Vitalize Vitamine B12 voor een snelle opname, aangename smaak, en de garantie van de juiste, bioactieve vorm van B12. Het is niet alleen goed voor uw immuunsysteem en energieniveau, maar ook voor uw gemoedstoestand, geheugen en concentratie.

Voor degenen die een langdurige of hoge dosering vitamine B12 overwegen, is het raadzaam om dit aan te vullen met vitamine B11 (foliumzuur). In dergelijke gevallen adviseren wij Vitalize Vitamine B12 Energie Forte met vitamine B11, voor een complete ondersteuning van uw gezondheid.

Samenstelling per smelttablet   % RI*
Vitamine B12 Methylcobalamine 1000 µg 40000
*RI = Referentie Inname    

Ingredienten:

Xylitol (zoetstof), maltodextrine, natrium cellulose derivaat (desingetrafiemiddel), citroenzuur (smaakstof), stearinezuur (antiklontermiddel), siliciumdioxide (vulmiddel), magnesiumstearaat (vulmiddel), magnesiumstearaat (plantaardig antiklontermiddel), aardbei-aroma (smaakstof), vitamine B12 (methylcobalamine)

Gebruik:
Eenmaal daags één zuigtablet onder de tong laten smelten.

Fabrikant:
Vitalize products
Galvaniweg 15
4207 HL  Gorinchem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

878474
Nieuw product
8717344371063
Merk
Vitalize
Inhoud
100tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.