Mattisson Biotine 1000mcg (60 tabletten) van Mattisson
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Mattisson Biotine 1000mcg (60 tabletten)

Mattisson Biotine 1000mcg is een voedingssupplement dat vitamine B8 (biotine) bevat. Deze wateroplosbare vitamine, gevonden in voedsel zoals eieren, melk, noten, pinda's en lever, is essentieel voor het vrijmaken van energie uit koolhydraten, vetten en eiwitten, en ondersteunt de vorming van vetzuren. Biotine speelt een belangrijke rol in het behoud van een gezond energieniveau, de gemoedstoestand, leerprestaties, de werking van slijmvliezen, en het zenuwstelsel. Het staat bekend als de 'beautyvitamine' vanwege de voordelen voor huid, haar en nagels. Het product is vegan en allergenenvrij, met een verpakking van 60 tabletten. Aanbevolen wordt om dagelijks één tablet in te nemen met water tijdens of na een maaltijd, zonder de aanbevolen dosering te overschrijden. Het dient koel, droog en afgesloten bewaard te worden.

Aantal Prijs U bespaart
4 € 9,56 Tot € 9,56
€ 9,56 (incl. btw) € 11,95 -20% € 8,77 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Mattisson Biotine 1000mcg

Wat is Biotine?

Biotine, ook bekend als vitamine B8, is een essentiële, wateroplosbare vitamine die bijdraagt aan tal van belangrijke lichaamsfuncties. Natuurlijk aanwezig in diverse voedingsbronnen zoals eieren, melk, noten, pinda's en lever, is biotine cruciaal voor het behoud van een gezonde huid, haar en nagels. Dit verklaart waarom het vaak de 'beautyvitamine' wordt genoemd. Een adequate inname van biotine is ook van belang om huidproblemen, stemmingswisselingen en bloedarmoede te voorkomen, terwijl een overschot aan biotine veilig via de urine wordt afgevoerd, wat risico's op overdosering minimaliseert.

Gezondheidsvoordelen van Biotine

Biotine speelt een sleutelrol in het metabolisme door bij te dragen aan de omzetting van voedsel in energie. Het ondersteunt de productie van vetzuren, wat essentieel is voor het energiemetabolisme en draagt bij aan een positieve gemoedstoestand en verbeterde leerprestaties. Daarnaast is biotine goed voor het behoud van een normale werking van de slijmvliezen en ondersteunt het een gezond zenuwstelsel.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet
Biotine 98% 1000 μg 2000% RI*
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

Ingredienten

MCC (vulstof), Sodium carboxymethylcellolose (bevochtigingsmiddel), HPMC (coating), Magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Biotine 98%.

Gebruik

Voor optimaal gebruik wordt aangeraden om dagelijks één tablet Mattisson Biotine 1000mcg in te nemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd met een glas water. Het is belangrijk de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Bewaar dit supplement op een koele, droge plaats en zorg ervoor dat het goed afgesloten is.

Productspecificaties

Inhoud: 60 tabletten
Productkenmerk: Veganistisch, allergenenvrij
EAN-code: 8720791840624

Fabrikant
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

964806
Nieuw product
8720791840624
Merk
Mattisson
Inhoud
60tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.