Biotine 2500 mcg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Biotine 2500 mcg

€ 19,90 (incl. btw) € 18,26 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid Biotine 2500 mcg  
Vitaminepreparaat

Vitakruid Biotine 2500 mcg

Biotine uit voeding
Voedingssupplementen dienen altijd als aanvulling op een gezond voedingspatroon. Biotine komt van nature voor in verschillende voedingsmiddelen. Lever, eieren en pinda’s bevatten grote hoeveelheden van deze voedingsstof. Andere goede bronnen zijn noten, pitten, zaden, avocado’s, champignons, zoete aardappelen, spinazie en volkoren granen.

Biotine
Biotine is een wateroplosbare vitamine en staat ook wel bekend als vitamine B8. Daarnaast wordt het nutriënt ook wel ‘vitamine H’ genoemd vanwege de associatie met huid en haar.

D-biotine, de efficiënte en effectieve vorm van biotine
Biotine bestaat uit twee chemische verbindingen die elkaars spiegelbeeld zijn, namelijk D-biotine en L-biotine.

D-biotine is de natuurlijke en biologisch actieve vorm van biotine. Deze vorm komt het meest voor in voedingsmiddelen en wordt het efficiëntst gebruikt door het lichaam. D-biotine heeft een hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt.

Hoewel L-biotine dezelfde chemische formule heeft als D-biotine, wordt het niet op dezelfde manier gebruikt of geabsorbeerd door het lichaam. L-biotine moet namelijk nog verschillende omzettingsprocessen doorgaan voordat het actief kan worden gebruikt in het lichaam.

Onderzoek ondersteunt 2500 mcg biotine
Biotine 2500 bevat een krachtige dosis van 2500 mcg biotine die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Meerdere studies hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2500 mcg biotine of meer effectief is gebleken in het behoud van de schoonheid van de huid, haren en nagels.

- Biotine activeert de natuurlijke energie in het lichaam, helpt energie vrijmaken uit de voeding en is belangrijk voor het energiemetabolisme
- Biotine draagt bij aan normale haargroei en houdt haren sterk en glanzend
- Biotine voedt de huid van binnenuit, helpt bij het gezond houden van de huid en  ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
- Biotine draagt bij tot de instandhouding van normale huid en slijmvliezen
- Biotine speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
- Biotine is goed voor de gemoedstoestand, de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen

Samenstelling per dosering (1 capsule) RI*
Biotine 2500 mcg 5000%
* Referentie-Inname    

Ingredienten
HPMC (capsule), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Biotine

Gebruik
Neem 1 tot 2 capsules per dag.  

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

281532
Nieuw product
8717438692265
Merk
Vitakruid
Inhoud
90vc

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.