Shower Bar Ginger + Petitgrain van Weleda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Shower Bar Ginger + Petitgrain

Weleda Shower Bar Ginger + Petitgrain

Activerende en verfrissende Shower Bar

  • 100% natuurlijke geur van gember en petitgrain
  • Met verzorgende biologische shea butter
  • Biologisch afbreekbaar en plasticvrij

75 g

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Omschrijving

De body bar is de perfecte combinatie tussen een duurzaam moment en een heerlijke wellness-ervaring.

Laat je betoveren door de kracht van de natuur

Begin je dag met de verkwikkende mix van kruidige gember en een frisse nuance van petitgrain. De geur van 100% natuurlijke etherische oliën komt tot leven onder de douche en zorgt voor een frisse boost in de ochtend.

Body Bar met 100% natuurlijke etherische oliën

De etherische olie van gember wordt gedestilleerd uit gemberwortel. De geur werkt activerend, stabiliserend en verhelderend. Petitgrain wordt gedestilleerd uit het groene blad en werkt balancerend, versterkend en opbeurend.

Duurzame wellness-ervaring

De biologisch afbreekbare formule van 100% natuurlijke ingrediënten reinigt mild en de romige zeep verrijkt met biologische shea butter en plantaardige glycerine verzorgt je huid. De huidverdraagzaamheid van deze body bar is dermatologisch bewezen.

Onze garantie voor 100% natuur

Biologisch afbreekbaar

De Shower Bar is biologisch afbreekbaar. Je kunt Shower Bar Ginger + Petitgrain dus na gebruik met een gerust hart door het doucheputje spoelen.

Vegan Body Bar

Alle producten van Weleda worden gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. Deze Shower Bar is vegan. Het Weleda vegan-label houdt in dat voor dit product geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt.

Natrue-kwaliteitslabel

Shower Bar Ginger + Petitgrain heeft het Natrue-kwaliteitslabel. Met de Natrue-categorie 'Natuurcosmetica'. De Natrue-categorie ‘Natuurcosmetica’ garandeert dat de body bar uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevat.

Ingrediënten
Sodium Palmate, Water (Aqua), Glycerin, Sodium Cocoate, Fragrance (Parfum)*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coconut Acid, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Phytic Acid, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*.
*verkregen uit natuurlijke etherische oliën en/of planten extracten

Gebruik
De bar laten schuimen met je handen op een vochtige huid of washandje. Breng aan op je lichaam en geniet van de 100% natuurlijke geur. Goed afspoelen met water en de bar bewaren op een droge plek.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

293004
4001638529945
Merk
Weleda
Inhoud
75g

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.