Persoonlijke Verzorging

Waarom Natuurlijke Lichaamsverzorging?

Het kan erg belangrijk zijn om Natuurlijke Huidproducten te gebruiken, omdat onze huid vele functies heeft. Een functie daarvan is het opnemen en afscheiden van stoffen. Zo loopt u bij producten met synthetische stoffen en conserveringsmiddelen meer kans op huidirritaties, allergieën en de natuurlijke evenwicht van de huid verstoren. Dit geldt vaak ook bij Bad en douche producten.

Bij natuurlijke verzorging word er vaak gebruik gemaakt van biologisch landbouw, en natuurlijke werkzame stoffen die een positieve werking hebben op de natuurlijke evenwicht van de huid en zelfs kunnen versterken. En stimuleert de zelf regulerende kracht van de huid en ondersteunt de natuurlijke functie.

Hieronder vindt u een overzicht van natuurlijke verzorging producten bij Natuurlijkbesteld.nl

It's Pure Calendula Zalf 50ml
Speciaal ontwikkeld als ondersteuning voor het herstellend vermogen en de intensieve verzorging van de huid. Het verzorgt niet alleen een ruwe, schrale, gesprongen of geprikkelde huid en helpt het te herstellen. Ook bij kloofjes en tepelkloven wordt de huid weer zacht en glad. Daarnaast brengt het ook verkoeling en verzachting bij zonnebrand.
Alka Crème - Basische Crème pH 8,2 150ml
Alka Crème ondersteunt de zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de super formule en de rijke selectie natuurlijke oliën.
-Alka Crème: natuurlijke verzorging voor de huid-Bescherm uw huid met Alka Crème-Alka Crème: veelzijdige crème voor dagelijks gebruik-Natuurlijke ingrediënten van Alka Crème voor een gezonde huid-Alka Crème: voedende crème voor alle huidtypen