Persoonlijke Verzorging

Het kan erg belangrijk zijn om Natuurlijke Huidproducten te gebruiken, omdat onze huid vele functies heeft. Een functie daarvan is het opnemen en afscheiden van stoffen. Zo loopt u bij producten met synthetische stoffen en conserveringsmiddelen meer kans op huidirritaties, allergieën en de natuurlijke evenwicht van de huid verstoren. Dit geldt vaak ook bij Bad en douche producten.

Bij natuurlijke verzorging word er vaak gebruik gemaakt van biologisch landbouw, en natuurlijke werkzame stoffen die een positieve werking hebben op de natuurlijke evenwicht van de huid en zelfs kunnen versterken. En stimuleert de zelf regulerende kracht van de huid en ondersteunt de natuurlijke functie.

Persoonlijke verzorgings producten kopen bij Natuurlijkbesteld

Bij Natuurlijkbesteld vinden wij de kwaliteit van onze producten het aller belangrijkste. Daarom bieden wij natuurlijke verzorging om zo de beste kwaliteit te bieden. Bestel eenvoudig online bij Natuurlijbesteld, binnen 24 uur verzonden. Gratis verzending vanaf €50.

It's Pure Calendula Zalf 50ml
Speciaal ontwikkeld als ondersteuning voor het herstellend vermogen en de intensieve verzorging van de huid. Het verzorgt niet alleen een ruwe, schrale, gesprongen of geprikkelde huid en helpt het te herstellen. Ook bij kloofjes en tepelkloven wordt de huid weer zacht en glad. Daarnaast brengt het ook verkoeling en verzachting bij zonnebrand.
-20%
Alka Creme - Basische Creme pH 8,2 | 150ml
Alka Crème ondersteunt de zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de super formule en de rijke selectie natuurlijke oliën.

Alka Crème: natuurlijke verzorging voor de huid
Bescherm uw huid met Alka Crème
Alka Crème: veelzijdige crème voor dagelijks gebruik
Natuurlijke ingrediënten van Alka Crème voor een gezonde huid
Alka Crème: voedende crème voor alle huidtypen
€ 25,88
€ 32,35