Chroom

Chroom is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in verschillende lichaamsfuncties. Aan een gezonde bloedsuikerspiegel, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met diabetes of insulineresistentie. Ze kunnen helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het verbeteren van de insulinegevoeligheid, waardoor het lichaam efficiënter glucose kan opnemen.


Daarnaast kan chroom ook bijdragen aan gewichtsbeheersing en het verminderen van eetlust en hunkering naar koolhydraten. Het kan helpen de bloedsuikerspiegel stabiel te houden, waardoor schommelingen in energieniveaus worden verminderd en de behoefte aan tussendoortjes wordt verminderd.

-25%
NOW Chroom Picolinaat 200mcg (100 vegicaps)
NOW Chroom picolinaat 200 mcg een hoogwaardig supplement dat onder andere is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van vegetariërs en veganisten. Chroom is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt bij het handhaven van een gezond bloedsuikergehalte en het ondersteunen van een normale stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten.
€ 11,63
€ 15,50
-20%
Elementair chroom
Vitals Elementair chroom
€ 13,56
€ 16,95
It's Pure Chroom Picolinaat (90 tabletten)
It's Pure Chroom Picolinaat. Elke tablet bevat 200 µg chroompicolinaat, perfect afgestemd op de aanbevolen dagelijkse dosering. Vrij van allergenen, gluten, soja, lactose en suiker, is dit supplement ook geschikt voor vegetariërs.
€ 11,95