Lavendel olie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lavendel olie

Golden Naturals Lavendel olie
€ 19,95 (incl. btw) € 18,30 (excl. BTW)
Inclusief belasting
  • 15.000+ producten
  • Verzonden uit eigen winkel
  • Levertijd 1 -3 werkdagen
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact opnemen.

Golden Naturals Lavendel olie

Al in de oude beschavingen van Egypte, India en China kende men de kracht van etherische oliën. De oude Egyptenaren balsemden lichamen ermee en verwerkten het in hun cosmetische producten. Er zijn meer dan 40 verschillende soorten en kruisingen van lavendelsoorten die allemaal lavendel worden genoemd. De echte lavendel wordt op vele plekken in de wereld gekweekt, maar het kerngebied ligt in het Middellandse Zeegebied. De lavendel uit Golden Naturals Lavendel olie komt uit Frankrijk. Lavendel is de meest bekende én gebruikte etherische olie en wordt vaak direct herkend door de zoete, kruidige en bloemige geur. Een heerlijke olie om te verdampen om een rustige en relaxte sfeer te creëren en om bij te ontspannen. Maar het kan natuurlijk ook toegevoegd worden aan een badolie of massageolie. Tip: breng een druppel niet verdunde olie aan op de voetzool of op een zakdoek en leg deze bij het hoofdkussen voor het slapengaan.

Ingredienten
Lavandula angustifolia etherische olie

Gebruik
Breng een druppel aan op de voetzool of op een zakdoek en leg deze bij het hoofdkussen voor het slapengaan. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander. Voeg enkele druppels toe aan een badolie of
massageolie. Alleen voor uitwendig gebruik.

Waarschuwingen
Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

965286
Nieuw product
8718164644047
Merk
Golden Naturals
Inhoud
30ml

Wat is onze levertijd?

Voor 17.00 uur besteld is binnen 24 uur verzonden. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.