Arkocaps Ginseng bio (45 capsules) van Arkocaps
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Arkocaps Ginseng bio (45 capsules)

Arkocaps® Ginseng is een natuurlijk voedingssupplement ontwikkeld door Arkopharma. Het product is gericht op mensen die hun fysieke en intellectuele capaciteiten willen verbeteren. De formule bevat 100% natuurlijke actieve bestanddelen van Ginseng, een plant bekend om zijn algemene tonische werking en traditioneel ook gebruikt als een afrodisiacum in China. De Arkocaps® Ginseng capsules maken gebruik van ARKOTOTUM® Intégral technologie om alle actieve bestanddelen van de plant te behouden en optimaal te benutten.

€ 14,44 (incl. btw) € 19,25 -25% € 13,25 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Arkocaps Ginseng bio

Arkocaps® Ginseng van Arkopharma is ontworpen voor iedereen die zijn of haar fysieke en intellectuele welzijn op natuurlijke wijze wil ondersteunen. Met een erfgoed van traditioneel gebruik dat teruggaat tot de oudheid, waar ginseng uitsluitend beschikbaar was voor de keizer en adellijke heren, biedt dit supplement nu de voordelen van deze krachtige plant aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke boost.

Door de inzet van de geavanceerde ARKOTOTUM® Intégral technologie, slaagt Arkopharma erin om de integriteit en volledigheid van de actieve bestanddelen van Ginseng (Panax ginseng) te bewaren. Deze specifieke Ginseng soort, herkenbaar aan zijn volumineuze, lichtgele wortel die soms de vorm van een mens aanneemt, wordt pas na zes jaar groei geoogst om de hoogste kwaliteit en effectiviteit te garanderen.

Arkocaps® Ginseng onderscheidt zich door zijn 100% natuurlijke formule, vrij van toegevoegde synthetische ingrediënten, wat zorgt voor een optimale synergie van werkzame bestanddelen met respect voor uw lichaam. De traditionele toepassingen voor vitaliteit en als afrodisiacum zijn nu toegankelijk in een moderne, gemakkelijk te consumeren capsule, waardoor u de volledige kracht van Ginseng kunt ervaren ter ondersteuning van zowel uw fysieke als uw intellectuele prestaties.

Ontdek de versterkende werking van Arkocaps® Ginseng en geef uw welzijn op natuurlijke wijze een stimulans, met de zekerheid van een product dat ontwikkeld is met de kennis en expertise van Arkopharma laboratoria.

Samenstelling per dagdosering van 4 capsules:
Poeder van Ginsengwortel 1560mg
Concentratie van ginsenosiden 29mg

Ingrediënten

Poeder (integraal totum) van BIO Ginsengwortel (Panax ginseng), capsule 100% plantaardig: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruik
Vanaf 15 jaar.
2 capsules 's morgens en 's middags tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Niet aanbevolen tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Niet aanbevolen voor personen die een behandeling tegen diabetes volgen.
Als u bloedverdunners inneemt, vraag dan advies aan uw arts.

Bewaren
Donker, koel en droog bewaren.

Fabrikant/distributeur
Arkopharma Nederland B.V.
Postbus 10255
1301 AG Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

627781
Nieuw product
8715345001026
Merk
Arkocaps
Inhoud
45ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

16 andere producten in dezelfde categorie: