Oorspray oorpijn
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Oorspray oorpijn

€ 13,99 (incl. btw) € 11,56 (excl. BTW)
Inclusief belasting
  • 15.000+ producten
  • Verzonden uit eigen winkel
  • Levertijd 1 -3 werkdagen
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact opnemen.

A. Vogel Oorspray oorpijn
Medisch Hulpmiddel

Waarvoor wordt dit middel gebruik
A.Vogel Oorspray voor het verwijderen van oorsmeer en/of voor het onderhouden van goede oorhygiëne en/of ter verlichting van plaatselijke oorpijn.

Aanwijzingen voor het gebruik
Voor het verwijderen van oorsmeer: 1 spray per dag in elk oor. Herhaal zo vaak als nodig is. De aanbevolen dosering niet
overschrijden. Voor gebruik gedurende een periode langer dan 30 dagen, raadpleeg de Gebruiken-bij-sectie in de bijsluiter.

Voor verlichting van oorpijn: Breng 3 keer per dag 1 tot 2 korte verstuivingen aan in elk oor. Herhaal dit gedurende 5 tot 7 dagen, of totdat een verbetering van de symptomen wordt gevoeld (maar niet langer dan 7 dagen). De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voor het eerste gebruik wordt geadviseerd om 1-2 korte sprays in de gootsteen te spuiten om de sproeikop te controleren. 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Contra-indicaties
Gebruik A.Vogel Oorspray niet als u gevoelig bent voor een van de ingrediënten.
Gebruik het product niet bij een beschadigd trommelvlies, bij secreties of een bloeding uit het buitenoor, bij ooreczeem, of tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Bestanddelen
Olijfolie, olijfolie-extracten van Verbascum thapsus flores, Calendula officinalis flores en Hypericum perforatum herba, lavendelolie, vitamine E (in zonnebloemolie),  Rosmarinus officinalis folium extract (in plantaardige olie), knoflookolie.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik, voor toepassing in het oor.
Bij gebruik in combinatie met andere producten, raadpleeg dan eerst een arts of apotheker.
Niet innemen.

Bijwerkingen
In geval van ernstige irritatie, huiduitslag of ontsteking, afscheiding of bloeding, die niet aanwezig waren vóór gebruik van het product (deze treden slechts in zeldzame gevallen op): stop met het gebruik van het product en vraag medisch advies. Als u een bijwerking ervaart die niet in de bijsluiter staat, of als u een verandering in uw algemeen welzijn ervaart, stop dan met het gebruik van het product en raadpleeg uw arts.

Bewaaradvies
Bewaar op een koele en droge plaats (beneden 25 °C), niet in direct zonlicht. 
Niet in de koelkast bewaren en niet invriezen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
Bewaar het product in de originele verpakking. Sluit de verpakking na elkgebruik.

Fabrikant/distributeur
A. Vogel B.V.
J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg

281977
Nieuw product
8711596597158
Merk
A Vogel
Inhoud
7ml

Wat is onze levertijd?

Voor 17.00 uur besteld is binnen 24 uur verzonden. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.