Vitals Curcumine SLCP (120 capsules) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Curcumine SLCP (120 capsules)

Vitals Curcumine SLCP is een geavanceerd voedingssupplement dat dankzij de innovatieve Solid Lipid Curcumin Particles-technologie (SLCP) een uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid en opneembaarheid biedt. Dit product, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Californië (UCLA), zorgt ervoor dat curcumine 65 keer beter opneembaar is en een 285 keer betere biologische beschikbaarheid heeft dan standaard curcumine-preparaten. Curcumine, het actieve bestanddeel uit de kurkumawortel, staat bekend om zijn positieve effecten op het immuunsysteem, de leverfunctie, spijsvertering, gewrichtssoepelheid, mentale balans, en de werking van het zenuwstelsel. Vitals Curcumine SLCP gebruikt een gepatenteerde technologie waarbij curcumine verpakt is in vetachtige deeltjes, wat zorgt voor een effectievere opname en werking in het lichaam.

€ 53,86 (incl. btw) € 69,95 -23% € 49,41 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Curcumine SLCP: Revolutionaire Opneembaarheid en Werkzaamheid

Met Vitals Curcumine SLCP (60 capsules), voorzien van baanbrekende Solid Lipid Curcumin Particles (SLCP), ervaart u de volle potentie van curcumine als nooit tevoren. Dit product markeert een doorbraak in voedingssupplementen, met een bewezen 65 keer verbeterde opneembaarheid en een ongeëvenaarde 285 keer betere biologische beschikbaarheid in vergelijking met traditionele curcumine-preparaten. Ontwikkeld in directe samenwerking met toonaangevende wetenschappers van de Universiteit van Californië (UCLA), en onderbouwd met rigoureus humaan wetenschappelijk onderzoek, staat Vitals Curcumine SLCP aan de voorhoede van voedingswetenschap en gezondheidsondersteuning.

De Kracht van Curcumine, Optimaal Beschikbaar Gemaakt

Curcumine, het krachtige actieve bestanddeel in kurkuma, heeft een lange geschiedenis van gebruik in traditionele geneeskunde en keukens wereldwijd - vooral bekend om zijn rol in Indiase currygerechten. Zijn breed erkende gezondheidsvoordelen omvatten ondersteuning van het immuunsysteem, leverfunctie, spijsvertering, flexibiliteit van gewrichten, mentale welzijn, en de algehele werking van zenuwstelsels. Echter, de natuurlijke vorm van curcumine kent een uitdaging: een beperkte opneembaarheid en biologische beschikbaarheid.

Innovatie door Wetenschap: De Doorbraak van SLCP

De oplossing voor deze uitdaging werd gevonden in de gepatenteerde SLCP-technologie van Verdure Sciences, in samenwerking met UCLA. Deze technologie, geïnspireerd op de Indiase methode van het mengen van kurkuma met olieachtige componenten voor currypasta's, verpakt curcumine in vetachtige deeltjes. Dit resulteert in een supplement waarbij curcumine net zoals langeketenvetten wordt opgenomen en vervoerd in het lichaam, waardoor het een breed scala aan weefsels en organen kan bereiken en zijn werking kan uitoefenen zonder snel afgebroken te worden.

Een Klasse Apart: Verificatie en Voordelen

Vitals Curcumine SLCP onderscheidt zich niet alleen door zijn superieure opneembaarheid en biologische beschikbaarheid. Het is de keuze van professionals en consumenten die waarde hechten aan wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen. Onze samenwerking met onafhankelijke wetenschappers en de strikte validatiemethoden verzekeren u van een product dat doet wat het belooft. Met slechts één lage dosering per dag biedt het gemak en effectiviteit, ondersteund door de kracht van authentieke wetenschap.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:   
Curcumine-SLCP™ (Longvida®)
400 mg
Waarvan curcumine 80 mg

Ingrediënten

Curcumine (extract uit Curcuma longa), stabilisatoren (stearinezuur, fosfatidylcholine [uit SOJAlecithine]), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), rijstebloem (Oryza sativa), maltodextrine, antioxidant (ascorbylpalmitaat).

Gebruik
1 capsule per dag bij een maaltijd met water innemen.

Niet gebruiken bij galwegstoornissen.

Bewaren
Droog en afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant/distributeur
Vitals voedingssupplementen BV
Antwoordnummer 894
1500 VB Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

908277
Nieuw product
8716717003396
Merk
Vitals
Inhoud
120ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

16 andere producten in dezelfde categorie: