Overige Supplementen

-26%
€ 21,02
€ 28,40
-30%
Orthica Brain Support (60 vegacapsules)
Orthica Brain Support  - Heb je een drukke studie, baan of een druk (gezins)leven en kun je weleens ondersteuning gebruiken van je leerprestaties, concentratie en geheugen? Probeer dan Brain Support! Brain Support bevat foliumzuur, vitamine B12 en zink die goed zijn bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor de leerprestaties en het geheugen. Foliumzuur kan je ook ondersteunen in een spannende situatie, zoals (bij het voorbereiden) voor een examen of presentatie. Zink houdt daarnaast de geest helder tijdens drukke werkzaamheden. Brain Support is geschikt voor veganisten en bevat onder andere actief foliumzuur (Metafolin®), actief vitamine B12, organisch gebonden zink en citicoline (Cognizin®).


Hulp voor je brein: vitamine B6, B12, foliumzuur en zink zijn goed bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor leerprestaties en het geheugen
Met vitamine B6, B12, foliumzuur en zink in actieve vorm
Bevat 250 mg citicoline (Cognizin®)
€ 31,47
€ 44,95
-30%
Orthica Bot Complex (60 tabletten)
Orthica Bot Complex is een uitgebreide formule: het bevat niet alleen calcium en magnesium, maar ook mangaan, zink en vitamine D3 en K2  die allen een rol spelen bij de botaanmaak. Bovendien bevat het silica uit bamboe voor het behoud van sterke botten1. Bot Complex kan worden gebruikt als aanvulling voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken, en is ook heel geschikt voor de 50-plusser en vrouwen vanaf de overgangsjaren. Geschikt als aanvulling op een voedingspatroon met weinig calcium, 50-plussers en vrouwen vanaf overgangsjaren.


Uitgebreide formule met calcium, D3 en K2
Bevat silica uit bamboe voor het behoud van sterke botten1
Bevat 300 mg calcium (uit zee-alg Lithothamnion sp., Aquamin® TG) per dagdosering
Vitamine D3 ondersteunt de opname van calcium uit de voeding
Vitamine K ondersteunt de opname van calcium in de botten
€ 23,07
€ 32,95
-5%
Bonusan Choline 400 mg plus (90 tabletten)
Bonusan Choline 400 mg plus bevat een essentiële voedingsstof die je vooral uit eigeel en orgaanvlees haalt. Eet je dat liever niet, ben je vegetariër of vegan? Dan is de kans groot dat je wel wat extra choline kunt gebruiken. Dat geldt ook als je zwanger bent, borstvoeding geeft, veel zoet eet of een vetarm dieet volgt. Kies dan voor Bonusan Choline 400 mg: precies de adequate inname voor volwassenen, in de zeer zuivere vorm VitaCholine®. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende choline binnenkrijgt.


Met VitaCholine®, een gepatenteerde en zeer zuivere vorm van choline
Hoge dosering choline, dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale leverfunctie
Draagt bij tot de normale psychologische functie dankzij vitamine B6 (P5P)
€ 21,84
€ 22,99
-5%
Bonusan Multi Vital Extensis Actief (90 tabletten)
Bonusan Multi Vital Extensis Actief is een uitgebalanceerde multivitamine voor vijftigplussers en ouderen. Deze multivitamine draagt dankzij onder andere calcium en magnesium bij aan het behoud van sterke botten. Voor de cognitieve functie zijn ijzer, jodium en zink toegevoegd en de normale werking van het hart wordt ondersteund door vitamine B1. Daarmee is Multi Vital Extensis Actief dé multivitamine voor wie wat ouder wordt.

Bevat vitaminen en mineralen waar vijftigplussers meer van nodig hebben
Wordt goed opgenomen door het lichaam
Met kruidenextracten zoals Ginkgo biloba, dat goed is voor het geheugen*
€ 32,29
€ 33,99
-5%
Bonusan Multi Natal Actief (60 tabletten)
Bonusan Multi Natal Actief is een multivitamine speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Zo bevat deze multi een uitgekiende mix van vitaminen, mineralen en algen die je rondom de zwangerschap kunt inzetten. Zo bevat het onder andere de B-vitamine folaat (actief foliumzuur) dat bijdraagt tot de groei van het kind tijdens de zwangerschap.

De beste kwaliteit vitaminen en mineralen voor moeder en baby
Bevat extra ijzer, foliumzuur en vitamine D die een rol spelen in het proces van weefselgroei en -ontwikkeling
Vrij van DMAE en pure vitamine A en verrijkt met spirulina en chlorella
€ 30,39
€ 31,99