Bonusan Crataegus-SAN (100 ml)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bonusan Crataegus-SAN (100 ml)

Bonusan Crataegus-SAN is een complex uit onze SAN-tincturenlijn, een unieke lijn met zelfontwikkelde, doelgerichte formules. Crataegus-SAN heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop* dankzij Viscum album.

  • *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
  • Crataegus-SAN is goed voor de bloedcirculatie* dankzij toevoeging van Viscum album
  • Onderdeel van onze unieke, zelfontwikkelde SAN-tincturenlijn
  • Bevat het bijzondere kruid Leonurus cardiaca, beter bekend als hartgespan
Aantal Prijs U bespaart
2 € 29,99 Tot € 6,00
3 € 29,99 Tot € 13,50
€ 29,99 (incl. btw) € 27,51 (excl. BTW)
Inclusief belasting
  • 15.000+ producten
  • Verzonden uit eigen winkel
  • Levertijd 1 -3 werkdagen
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact opnemen.

Meer informatie over Bonusan Crataegus-SAN

Waarom heb ik Crataegus-SAN nodig?

Crataegus-SAN doet een aantal goede dingen in ons lichaam:

Cholesterol

maretak (Viscum album) draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Hart en/of bloedvaten

hartgespan (Leonurus cardiaca) draagt bij tot de normale werking van het hart.

Een van de hoofdrolspelers in Crataegus-SAN is Viscum album (maretak). Maretak heeft een romantische reputatie want een kus onder de maretak belooft eeuwige liefde. Maar de altijd groene plant uit de Viscaceae-familie heeft ook een therapeutisch doel. In Crataegus-SAN wordt maretak toegevoegd omdat het goed is voor de doorbloeding*. Bovendien helpt maretak het cholesterolniveau gezond te houden*, wat goed is voor de doorbloeding*. Deze gunstige eigenschappen worden met name toegeschreven aan de polyfenolen.

SAN staat voor santé, dat gezondheid betekent. De SAN-lijn is een unieke tincturenlijn die we hebben ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van traditionele kruidenformules. Binnen onze SAN-lijn vindt u unieke combinaties van kruiden met bijzondere eigenschappen die u niet in het traditionele assortiment terugvindt. De meeste ingrediënten in de SAN-kruidenformules zijn gegroepeerd rond één toepassing.

Het unieke van het Crataegus-SAN complex is dat het niet alleen kruiden bevat die op de traditionele fytotherapeutische manier geoogst en verwerkt zijn, maar ook twee gemmo’s. Gemmotherapie is een vorm van fytotherapie waarbij het embryonale weefsel van planten in de sneldelende en snelgroeiende fase wordt gebruikt. Een gemmo is altijd een maceraat van glycerine, ook wel een glycerinemaceraat genoemd. 

Een glycerinemaceraat wordt gemaakt van alcohol, water en plantaardig glycerine. Dit is een bijzonder extract dat zich onderscheidt van andere kruidenextracten en tincturen omdat de gebruikte plantendelen zich nog in de groeifase bevinden. Bovendien is de bereiding verschillend door de toevoeging van glycerine waardoor de unieke eigenschappen van het extract nog beter voor de dag komen. De gemmo’s in het Crataegus-SAN complex zijn Olea europaea en Viscum album. De andere vier kruiden worden bereid op de traditionele fytotherapeutische manier.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating 

Samenstelling per 100 ml

Crataegus oxyacantha 25 ml

Leonorus cardiaca 20 ml

Lavandula officinalis 20 ml

Chamomilla 20 ml

Olea europea (1:101) 10 ml

Viscum album (equivalent van 1C) 5 ml

alcoholgehalte 56% (v/v)

Ingredienten

Crataegus oxyacantha, Leonorus cardiaca, Lavandula officinalis, Chamomilla , Olea europea (1:10), Viscum album 1:10), alcoholgehalte 56% (v/v)

Gebruik

Volwassenen: 3 maal daags 20 tot 30 druppels.

Tensisan is uitstekend geschikt voor langdurige toepassing. De invloed is na 6 weken waarneembaar en neemt toe bij voortzetting van het gebruik. Na beëindiging van de inname houdt de invloed nog enige tijd aan.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode. Niet gebruiken bij zenuwprikkeloverdrachtstoornissen zoals depressie en Parkinson.

Fabrikant

Bonusan BV

Edisonstraat 64

3281 NC Numansdorp

Disclaimer

• Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

NG506298
Nieuw product
8711827015918
Merk
Bonusan
Inhoud
100ml

Wat is onze levertijd?

Voor 17.00 uur besteld is binnen 24 uur verzonden. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.