Homeopathie & Fytotherapie

Wat is homeopathie?

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Het idee achter homeopathie is dat een aandoening of ziekte kan worden behandeld door een homeopathisch geneesmiddel toe te dienen dat vergelijkbare symptomen veroorzaakt bij een gezond persoon als de aandoening of ziekte zelf.

Wat homeopathie onderscheidt, is haar holistische benadering, wat betekent dat ze de totale gezondheid van een persoon in overweging neemt. Homeopaten geloven dat onevenwichtigheden in zowel lichaam als geest kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. In plaats van alleen de symptomen te onderdrukken, streeft homeopathie naar het herstellen van dit innerlijke evenwicht.

Homeopathische middelen staan bekend om hun zachtheid, veiligheid en het feit dat ze geen schadelijke effecten hebben op de lever en nieren. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en worden ze niet getest op dieren. Dit maakt homeopathie tot een duurzame en natuurlijke benadering van gezondheid die zowel mensen, dieren als het milieu ten goede komt.

Homeopathie en Fytotherapie

Wat is Fytotherapie?

Fytotherapie is een holistische benadering van genezing waarin de harmonie tussen lichaam en geest centraal staat. Volgens beoefenaars van fytotherapie is een verstoorde balans tussen deze twee elementen de oorzaak van fysieke ongemakken. Deze verstoringen kunnen worden hersteld met behulp van 100% natuurlijke plantaardige remedies. In tegenstelling tot homeopathie, waarin verdunningen de norm zijn, worden in fytotherapie de werkzame stoffen in hun natuurlijke dosering toegepast. Fytotherapie staat ook wel bekend als kruidengeneeskunde.

De kern van fytotherapie rust op het principe van contrariatherapie. Dit betekent dat een lichamelijke aandoening wordt behandeld met natuurlijke middelen die een tegengestelde werking hebben. Als je bijvoorbeeld last hebt van hoofdpijn, zal een geneeskrachtige plant worden voorgeschreven om de hoofdpijn te verlichten. Op deze manier sluit fytotherapie aan bij conventionele geneeskunde, waarin symptomen ook worden bestreden met gerichte behandelingen.

Koop Homeopathie en Fytotherapie bij Natuurlijkbesteld

Bij Natuurlijkbesteld vind je de beste homeopathie en fytotherapie. Bestel gemakkelijk online bij Natuurlijkbesteld. Als je besteld voor 17.30 wordt je bestelling binnen 24 uur verzonden. En bij besteding van 50 euro of meer wordt je bestelling gratis bezorgd. We staan klaar om je te helpen om jouw weg te vinden naar een gezonder en evenwichtiger leven

Geschreven op: 19-10-2023

Valeriana Melissa Extract (90 vegetarische capsules)
Deze unieke combinatie van valeriaan en citroenmelisse draagt bij aan een goede gemoedstoestand en helpt om sneller in slaap te vallen*.
Draagt bij aan een goede gemoedstoestand en helpt om sneller in slaap te vallen*
Dankzij melisse ook belangrijk voor bloedcirculatie
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
Sarsaparilla Complex
Sarsaparilla complex is een uitgebalanceerde kruidenformule die, vanwege de toevoeging van Viola tricolor, een bijdrage levert aan het gezond houden van de huid*. De in het complex opgenomen kruiden zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd.
Krachtige kruidenformule van Sarsaparilla, Echinacea, Berberis en Viola
Viola tricolor helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit*
Door toevoeging van Viola tricolor ondersteunt deze tinctuur ook het herstellend vermogen van de huid*
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
Dermonyl
Bonusan Dermonyl is een uniek en compleet supplement speciaal voor je huid, haar en nagels. Het draagt bij tot de instandhouding van de normale huid, dankzij zink, vitamine A en biotine. En het draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid, dankzij vitamine C. Voor je nagels bevat Dermonyl seleen en zink, die bijdragen tot de instandhouding van normale nagels. En zink en biotine dragen bovendien bij tot de instandhouding van normaal haar.

Alles-in-één-formule voor huid, haar en nagels:
Voor de verzorging van de huid van binnenuit, dankzij vitamine C en zink
Met zeer goed opneembaar zink en biotine
Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid, dankzij vitamine C
Cynara Zingiber Extract
Dit krachtige extract is dubbel gestandaardiseerd: gember op minimaal 5 procent gingerolen en artisjok op minimaal 5 procent cynarine.
Gestandaardiseerde extracten
 Ondersteunt het hart*
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating. 
Sabal Pygeum Cranberry
Sabal-Pygeum-Cranberry is een geliefde combinatie voor de oudere man.
Speciale formule voor de ouder wordende man
Sterk geconcentreerde cranberry (36:1)
Uitsluitend gestandaardiseerde extracten