Magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 enzymatische processen in het lichaam. Het speelt een cruciale rol bij de energieproductie, spierfunctie, zenuwstelsel en botgezondheid. Helaas kan een tekort aan magnesium veel voorkomen, vanwege verschillende factoren zoals voedingskeuzes, stress en bepaalde medicijnen.

Magnesium Supplementen

Bij Natuurlijkbesteld begrijpen we hoe belangrijk het is om je magnesiuminname op peil te houden. Daarom bieden we een gevarieerd assortiment aan magnesium supplementen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en bevatten hoogwaardige ingrediënten om de beste resultaten te garanderen.

Of je nu op zoek bent naar magnesiumtabletten, magnesiumcapsules, magnesiumolie of magnesiumpoeder, wij hebben de juiste optie voor jou. Onze supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en doseringen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Bovendien zijn al onze producten vrij van kunstmatige toevoegingen en allergenen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met specifieke dieetvereisten.

Magnesium met Vitamine B-6 (100 tabletten)
Solgar Magnesium met vitamine B6 combineert het mineraal magnesium met vitamine B6. Deze combinatie is vooral populair onder jonge vrouwen. Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen en ondersteunt het energieniveau, terwijl magnesium gunstig is voor een goede geestelijke balans en helpt bij vermoeidheid.
Spier comfort magnesium complex
Vitalize Spier Comfort Magnesium complex | Inhoud 60 capsules
Ontdek het Spier Comfort Magnesium Complex, een uniek en gepatenteerd complex dat een speciale vorm van magnesium uit de Dode Zee bevat. Samen met verschillende vitaminen biedt dit complex ondersteuning voor je spieren en zenuwgestel. Magnesium speelt een cruciale rol in de energiestofwisseling van het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en is essentieel voor een goede spierfunctie.
Relax & balans magnesium complex
Vitalize relax & balans magnesium complex | Inhoud 60 capsules
Ervaar een optimale geestelijke balans, zelfs in tijden van stress, met Rust & Balans Magnesium Complex. Deze unieke formule bevat een synergetische combinatie van hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een gezonde gemoedstoestand en innerlijke rust.
Spier comfort magnesium junior
Vitalize Spier comfort magnesium junior | Inhoud 30 capsules
Spier Comfort Magnesium Junior is een uniek gepatenteerd complex met magnesium afkomstig uit de Dode Zee. Het is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 18 jaar en biedt ondersteuning aan de spieren en het zenuwgestel.