Vitakruid B12 5000 mcg adenosylcobalamine (60 smelttabletten) van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitakruid B12 5000 mcg adenosylcobalamine (60 smelttabletten)

Vitakruid B12 5000 mcg adenosylcobalamine smelttabletten, een voedingssupplement in de vorm van 60 smelttabletten die een biologisch actieve vorm van vitamine B12 bevatten. Deze vorm is specifiek bedoeld om het energieniveau te verhogen, vermoeidheid en futloosheid te verminderen, en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De tabletten zorgen voor een snelle opname van B12 via het mondslijmvlies en hebben een aangename, lichtzoete kersensmaak. Vitamine B12, van nature aanwezig in dierlijke producten, is essentieel voor de energieproductie, zenuwstelsel, aanmaak van rode bloedcellen, en het celvernieuwingsproces. De hoge dosering van 5000 mcg is veilig en kan een specifieke behandeling bieden voor degenen met een ontoereikend B12 niveau.

€ 20,18 (incl. btw) € 26,90 -25% € 18,51 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid B12 5000 mcg Adenosylcobalamine Smelttabletten

Ontdek de kracht van Vitakruid B12 smelttabletten, speciaal ontwikkeld om uw energieniveau te verhogen en vermoeidheid tegen te gaan. Met 60 smelttabletten per verpakking, biedt dit supplement een biologisch actieve vorm van vitamine B12 (adenosylcobalamine), die direct bijdraagt aan uw welzijn.

Voordelen voor Uw Gezondheid:

Direct meer energie: Adenosylcobalamine staat bekend om zijn vermogen om energieniveaus te verhogen, vermoeidheid te verminderen en futloosheid te bestrijden.

Snelle opname: De unieke smelttabletvorm zorgt voor een directe opname via het mondslijmvlies, waardoor de B12 snel in uw systeem wordt opgenomen.

Aangename smaak: Geniet van de natuurlijke, lichtzoete kersensmaak van elke smelttablet, een genot voor de zintuigen.

Ondersteuning van het immuunsysteem: Vitamine B12 speelt een cruciale rol in de ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

Veilig in hoge dosering: De hoge dosering van 5000 mcg is veilig en kan bijdragen aan een specifieke aanpak bij een tekort.

Waarom Kiezen voor Vitakruid?

Vitamine B12 is essentieel voor het lichaam en draagt bij aan de energieproductie, ondersteuning van het zenuwstelsel, aanmaak van rode bloedcellen, en het celvernieuwingsproces. Echter, niet iedereen krijgt voldoende B12 binnen via voeding alleen. Onze smelttabletten bieden een effectieve en aangename manier om deze belangrijke voedingsstof toe te voegen aan uw dagelijkse routine.

Geoptimaliseerde Opneembaarheid:

De biologisch actieve vormen van vitamine B12, methylcobalamine en adenosylcobalamine, zijn direct opneembaar door het lichaam zonder verdere omzetting nodig te hebben. Dit maximaliseert de effectiviteit en zorgt ervoor dat u de volledige voordelen ervaart.

Voor wie is het Bedoeld?

Vitakruid B12 is ideaal voor iedereen die zijn energieniveau wil verhogen, vermoeidheid wil verminderen, en zijn immuunsysteem wil ondersteunen. Het is met name nuttig voor mensen met een beperkte inname van B12 via de voeding of die een specifieke behandeling voor een B12-tekort nodig hebben.

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet:   % RI*
Vitamine B12 (Adenosylcobalamine) 5000 µg 200.000%
* Referentie-inname    


Ingredienten

Xylitol (zoetstof), silicium dioxide (bindmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), kersen aroma (smaakstof), Vitamine B12 (Adenosylcobalamine).

Gebruik
Neem 1 smelttablet per dag. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

836764
Nieuw product
8717438690971
Merk
Vitakruid
Inhoud
60tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.