Orthica Vitamine B12  (90 zuigtabletten) van Orthica
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orthica Vitamine B12 (90 zuigtabletten)

Orthica's Vitamine B12 zuigtabletten zijn een krachtige aanvulling op de voeding, ontworpen voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen of een verhoogde behoefte aan vitamine B12 hebben, zoals flexitariërs, vegetariërs, veganisten, ouderen, rokers, of mensen die langdurig medicijnen gebruiken. Deze tabletten zijn hooggedoseerd en gezoet met de natuurlijke zoetstof xylitol, wat ze niet alleen een aangename smaak geeft maar ze ook geschikt maakt voor een breder publiek. Ze zijn vrij van dierlijke ingrediënten, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diegenen die dierlijke producten mijden. Vitamine B12 speelt een cruciale rol in diverse lichaamsprocessen, waaronder de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het celdelingsproces, en het ondersteunen van het immuunsysteem en zenuwstelsel. Het draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en bevordert een heldere geest.

Aantal Prijs U bespaart
4 € 31,95 Tot € 31,95
€ 31,95 (incl. btw) € 29,31 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Orthica Vitamine B12 Zuigtabletten (90 stuks)

Ontdek de kracht van vitamine B12 in een unieke vorm met Orthica's zuigtabletten, perfect gezoet met xylitol, een natuurlijke zoetstof. Ideaal voor iedereen die het lastig vindt om tabletten te slikken, bieden deze zuigtabletten een makkelijke en smakelijke manier om je dagelijkse dosis vitamine B12 binnen te krijgen. Volledig vrij van dierlijke ingrediënten, zijn ze een uitstekende keuze voor iedereen die zijn voeding bewust aanvult.

Waarom kiezen voor Orthica's Vitamine B12 zuigtabletten?

  • Hooggedoseerd: Elke tablet levert een krachtige hoeveelheid vitamine B12, essentieel voor diverse lichaamsfuncties.
  • Natuurlijk gezoet: Met xylitol voor een aangename zoete smaak, zonder kunstmatige toevoegingen.
  • Ondersteunt het immuunsysteem: Versterk je weerstand en algemene gezondheid.
  • Bevordert het zenuwstelsel: Draagt bij aan een goed functionerend zenuwstelsel.
  • Energieboost: Helpt bij het vrijmaken van energie uit voeding.

Geschikt voor wie?

Of je nu vegetariër, veganist bent, of gewoon een extra boost nodig hebt door leeftijd, roken of medicijngebruik - deze B12 zuigtabletten zijn een slimme aanvulling op je dieet.

De voordelen van vitamine B12

Vitamine B12 is van cruciaal belang voor het aanmaken van rode bloedlichaampjes, het ondersteunen van het celdelingsproces, en het bijdragen aan een heldere geest. Het versterkt niet alleen je immuunsysteem, maar helpt ook bij het activeren van je natuurlijke energie.

Gebaseerd op wetenschap

Bij Orthica zijn we toegewijd aan het creëren van hoogwaardige supplementen, ontwikkeld met wetenschappelijke precisie. Onze B12 zuigtabletten zijn zorgvuldig samengesteld door specialisten, om jou te voorzien van de beste kwaliteit, die ook nog eens veilig te combineren zijn met andere supplementen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 B-12 zuigtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bevat zoetstof. Geschikt vanaf 12 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Samenstelling per dagdosering van 1 zuigtablet:
vitamine B12 (cyanocobalamine)   1000 mcg    40000 RI*
*RI = Referentie Inname

Ingredienten

Zoetstof (xylitol), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat), vulstof (hydroxypropylcellulose), aroma met citroen smaak, zuurteregelaar (citorenzuur), cyanocobalamine

Bevat natuurlijke zoetstof.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren

Fabrikant:
Orthica
Antwoordnummer 1733 
1300 WE Almere
 
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
534536
Nieuw product
8714439532491
Merk
Orthica
Inhoud
90zt

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.