Vitals Vitamine B12 + folaat (100 zuigtabletten) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Vitamine B12 + folaat (100 zuigtabletten)

Vitals Vitamine B12 + Folaat is een voedingssupplement dat per tablet 1000 µg vitamine B12 en 500 µg folaat bevat in hun biologisch actieve vormen: methylcobalamine, adenosylcobalamine, en Quatrefolic® (5-MTHF). Deze samenstelling garandeert een hoge biologische beschikbaarheid en een effectieve ondersteuning van lichaamsprocessen zoals celdeling, aanmaak van rode bloedcellen, en het functioneren van het immuunsysteem. Het product is ontworpen om via zuigtabletten gemakkelijk op te nemen, waarbij de combinatie van vitamine B12 en folaat bijdraagt aan een normaal homocysteïne-metabolisme, psychologisch functioneren en kan helpen vermoeidheid te verminderen. Het is aangeraden om dagelijks 1 tablet onder de tong te laten smelten, en bij langdurig gebruik (>3 maanden) de dagelijkse inname van folaat niet hoger te laten zijn dan 1000 µg.

€ 23,06 (incl. btw) € 29,95 -23% € 21,16 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Vitamine B12 + Folaat Zuigtabletten

Elke zuigtablet van Vitals Vitamine B12 + Folaat levert een krachtige combinatie van 1000 µg vitamine B12 en 500 µg folaat. Deze zijn aanwezig in de meest biologisch actieve vormen: methylcobalamine, adenosylcobalamine, en 5-MTHF (Quatrefolic®), die direct door het lichaam gebruikt kunnen worden voor maximale efficiëntie en opname.

Waarom kiezen voor Vitals Vitamine B12 + Folaat?

Hoge Biologische Beschikbaarheid: Door de keuze voor de biologisch actieve vormen van B12 en folaat, waaronder het superieure Quatrefolic®, garandeert Vitals een optimale opname en effectiviteit.

Gebruiksgemak: De smaakvolle zuigtabletten maken dagelijkse inname een eenvoudige toevoeging aan uw routine, met opname direct via het mondslijmvlies voor snelle actie.

Gezondheidsvoordelen: Deze essentiële voedingsstoffen zijn cruciaal voor diverse lichaamsprocessen, waaronder celdeling, het metabolisme van homocysteïne, en de aanmaak van rode bloedcellen. Ze ondersteunen tevens het immuunsysteem, dragen bij aan normaal psychologisch functioneren en kunnen helpen bij het verminderen van vermoeidheid.

Belangrijke Synergie:

Vitamine B12 en folaat werken samen om belangrijke lichaamsprocessen te ondersteunen. Dit product biedt de ideale combinatie voor wie een extra impuls aan gezondheid en welzijn wenst. Bij langdurig gebruik wordt aanbevolen de dagelijkse inname van folaat te beperken tot 1000 µg om optimale resultaten te behouden.

Samenstelling per dagdosering van 1 zuigtablet   % RI*
Vitamine B12 1000 mcg 40.000
Waarvan    
 methylcobalamine 500 mcg 20.000
 adenosylcobalamine (dibencozide) 500 mcg 20.000
Folaat (5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®) 500 mcg 250
*RI - Referentie Inname    
Quatrefolic® is een geregistreerd handelsmerk van Gnosis    

Ingredienten

Zoetstoffen (mannitol en xylitol, uit plantaardige bron), verstevigingsmiddel (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kersenaroma, zuurteregelaar (citroenzuur), 5-methyltetrahydrofolaat-glucosaminezout, methylcobalamine, adenosylcobalamine.

Gebruik
Een zuigtablet per dag onder de tong laten smelten of zoals geadviseerd. 

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

907085
Nieuw product
8716717003303
Merk
Vitals
Inhoud
100zt

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...