Vitals Vitamine B3 niacinamide 500mg (100 capsules) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Vitamine B3 niacinamide 500mg (100 capsules)

Vitamine B3 500 mg 100 capsules van Vitals is een voedingssupplement dat een hoge dosis niacinamide biedt, een vorm van vitamine B3 die geen 'niacine flush' veroorzaakt. Het product is bedoeld om de energieproductie te ondersteunen, vermoeidheid te verminderen, en de gezondheid van huid, slijmvliezen, het zenuwstelsel en het psychologisch functioneren te bevorderen. De capsules zijn plantaardig en bevatten een natuurlijke hulpstof uit rijst. Het wordt aangeraden om deze vitamine in combinatie met een vitamine B-complex of multivitamine te gebruiken voor een optimaal resultaat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

€ 16,90 (incl. btw) € 21,95 -23% € 15,51 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Vitamine B3 500 mg - 100 Plantaardige Capsules met Niacinamide

Ontdek de kracht van Vitals Vitamine B3 500 mg, een essentieel voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om jouw dagelijkse energieniveau en algemene welzijn te versterken. Elke capsule levert een krachtige dosis van 500 mg niacinamide, een veilige vorm van vitamine B3 die de ongemakkelijke 'niacine flush' vermijdt, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik.

Belangrijke Voordelen:

  • Energieproductie: Vitamine B3 speelt een cruciale rol in het metabolisme van cellen, wat bijdraagt aan een efficiënte productie van energie binnen het lichaam.
  • Vermindering van Vermoeidheid: Regelmatige inname kan helpen bij het verminderen van algehele vermoeidheid, waardoor je je energieker en alert voelt gedurende de dag.
  • Huid en Slijmvliezen: Niacinamide is goed voor het behoud van een gezonde huid en slijmvliezen, ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.
  • Zenuwstelsel en Psychologisch Functioneren: Het ondersteunt ook het zenuwstelsel en draagt bij aan normaal psychologisch functioneren, inclusief concentratie, leervermogen, en redeneervermogen.

Unieke Kenmerken:

  • Bevat zuivere niacinamide, vermijdt 'niacine flush'.
  • Verpakt in plantaardige capsules gemaakt van cassave, geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Aangevuld met een natuurlijke hulpstof uit rijst voor optimale opname.
  • Aanbevolen in combinatie met een vitamine B-complex of multivitamine voor synergetische werking.

Gebruik:

Voor optimale resultaten, neem dagelijks één capsule tijdens de maaltijd in met water. Volg altijd de aanbevolen dosering.

Ervaar de veelzijdige voordelen van Vitals Vitamine B3 500 mg voor een vitaal leven. Geschikt voor iedereen die zijn energieniveau en algemene gezondheid op natuurlijke wijze wil ondersteunen.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:   % RI
Vitamine B3 (niacinamide) 500 mg 3125%
*RI = Referentie-inname    
 

Ingrediënten

Niacinamide (nicotinamide), plantaardige capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel (rijstvezels).
 
Gebruik
1 capsule per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.

Let op:
Niacinamide veroorzaakt geen flush (roodheid en jeuk) zoals niacine.

Fabrikant/distributeur
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

875893
Nieuw product
8716717002160
Merk
Vitals
Inhoud
100ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.