Lamberts Vitamine B11 400mcg (foliumzuur) (100 tabletten) van Lamberts
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-22%

Lamberts Vitamine B11 400mcg (foliumzuur) (100 tabletten)

Lamberts Vitamine B11 400mcg is een foliumzuursupplement bedoeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd om het risico op neurale buisdefecten bij baby's, zoals een open ruggetje, te verminderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een verhoogde inname van foliumzuur voor en tijdens de vroege zwangerschap bijdraagt aan dit effect. Elke tablet bevat 400µg foliumzuur, en de aanbevolen dosering is één tablet per dag. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en bevat geen allergenen zoals gluten, lactose, of noten. De verpakking bevat 100 gele, ronde tabletten.

€ 7,76 (incl. btw) € 9,95 -22% € 7,12 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Lamberts Vitamine B11 400mcg Foliumzuur

Foliumzuur speelt een cruciale rol in de gezondheid van vrouwen tijdens de vruchtbaarheidsperiode. Lamberts Vitamine B11 levert 400mcg van dit essentiële B-vitamine om het welzijn van moeder en kind te ondersteunen. Wetenschappelijk onderzoek, erkend door de EFSA, toont aan dat een verhoogde inname van foliumzuur, specifiek 400 mcg dagelijks, het risico op neurale buisdefecten bij de foetus aanzienlijk kan verlagen. Het is van cruciaal belang om deze aanvulling ten minste een maand voor de conceptie te starten en voort te zetten tot drie maanden erna.

Kenmerken:

  • Hoogwaardige Formulering: Elk van de 100 gele, ronde tabletten in deze verpakking biedt 400µg foliumzuur, geoptimaliseerd voor snelle absorptie met een uiteenvaltijd van minder dan één uur.
  • Toegewijd aan Zuiverheid: Vrij van veelvoorkomende allergenen, waaronder tarwe, gluten, en lactose, maakt dit supplement een veilige keuze voor bijna iedereen, inclusief vegetariërs.
  • Eenvoudig in Gebruik: Met slechts één tablet per dag biedt Lamberts Vitamine B11 een gemakkelijke manier om uw foliumzuurinname te verhogen, zonder de noodzaak van meerdere doseringen of producten.

Lamberts is toegewijd aan het leveren van supplementen van de hoogste kwaliteit, ontworpen met uw gezondheid en welzijn in gedachten.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:                  % RI*
Foliumzuur                        400 µg                                           200
*RI = Referentie Inname

Samenstelling
Dicalciumfosfaat, Cellulose, Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur & Magnesiumstearaat), Foliumzuur.

Gebruik

Neem dagelijks één tablet, of volg het advies van uw gezondheidsprofessional. Dit supplement is specifiek ontworpen om de voedingsbehoeften van vrouwen in de vruchtbare leeftijd te ondersteunen, gericht op een gezonde ontwikkeling van de foetus en een verminderd risico op ontwikkelingsdefecten.

Fabrikant:
Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

708900
Nieuw product
5055148400231
Merk
Lamberts
Inhoud
100tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.